Economie

CEC Bank face anunțul anului! Ce oferă clienților care-și deschid cont aici. Este cea mai bună ofertă posibilă. Adio Banca Transilvania și Raiffeisen Bank

CEC Bank face anunțul anului Ce oferă clienților care-și deschid cont aici. Este cea mai bună ofertă posibilă. Adio Banca Transilvania și Raiffeisen Bank

CEC Bank îi invită pe clienții săi să profite din plin de cea mai bună ofertă. Oricine pleacă în străinătate se bucură de numeroase avantaje vara aceasta. Banca Transilvania, ING Bank sau Raiffeisen Bank nu au astfel de oferte.

CEC Bank le oferă clienților oportunitatea de a-și deschide un cont bancar online, în doar 10 minute. Aceștia vor avea toate informațiile necesare, la un simplu click.

Oricine își deschide un cont la CEC Bank beneficiază gratuit de aplicația de Mobile Banking prin intermediul căreia poate vedea istoricul tranzacțiilor și de asemenea, poate iniția plăți.

„În doar 10 minute ai contul bancar online deschis, iar cardul de debit îl vei primi la adresa indicată, în cel mai scurt timp. Îți oferim și aplicația de Mobile Banking, care are acum cele mai avansate funcționalități disponibile în prezent pe piața din România.

Poți adăuga conturile de la alte bănci și instituții financiare, vezi soldurile, istoricul tranzacțiilor și poți iniția plăți”, se arată în oferta celor de la CEC Bank.

Ce poți să faci cu un card de debit de la CEC Bank

Ce altceva mai oferă pachetul de cont bancar Bun Venit de la CEC Bank? În primul rând există un zero comision lunar de administrare la contul bancar dacă un client are încasări lunare mai mari decât salariul minim net pe economie.

De asemenea, comisionul este zero și la retragerile cu cardul de debit de la orice bancomat din România ori din Uniunea Europeană.

Iar cel mai interesant este faptul că dacă optezi pentru un astfel de serviciu ai o dobândă de 0,3% pe an pentru sumele disponibile pe cardul de debit. De asemenea, mai primești și un curs valutar avantajos pentru schimburile valutare prin Mobile Banking
icon telefon card.

Totul se face online, fără drumuri la bancă, amintesc cei de la CEC Bank. Iar dacă vrei să plătești în străinătate și să îți ții banii în siguranță, acesta poate fi alegerea cea mai bună.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate