News

ENEL, anunț pentru toți clienții. Ce trebuie să știe: Prețul facturilor se reduce vara, cu o condiție

ENEL anunț pentru toți clienții. Ce trebuie să știe Prețul facturilor se reduce vara cu o condiție

ENEL România vine cu un anunț de ultimă oră pentru clienții săi. Prețul facturilor se reduce vara, pentru cei care vor cu adevărat să facă economie.

ENEL România ține cu clienții săi și își dorește ca fiecare în parte să facă față cu bine actualei inflații. S-au tot scumpit alimentele, utilitățile, dobânzile au crescut și ele, așa că e nevoie de economie.

Dacă în perioada iernii facturile au fost destul de mari, iată că vara, prețul acestora poate fi mai mic. Nu, ENEL nu reduce prețul facturilor, dar îi învață pe clienți cum să economisească.

Compania a lansat campania #FiiSmartPeEnergie. Prin intermediul ei, clienții află cum pot să plătească facturi mai mici, dar și ce greșeli comune fac fără să își dea seama.

Spre exemplu, în perioada verii, aerul condiționat este o necesitate. Când temperaturile cresc, e nevoie de puțin aer rece în casă. Și ce facem cu factura la curent în acele momente?

Mesajul ENEL România pentru clienții săi

ENEL are pe site-ul oficial câteva sfaturi pentru clienți. Oricine poate să reducă consumul de energie atunci când folosește aerul condiționat. Important este să își dorească acest lucru cu adevărat.

„#FiiSmartPeEnergie și pe timp de vară și folosește corect aparatul de aer condiționat, pentru un confort sporit și un consum redus la energie electrică! Descoperă în articolul de mai jos mai multe recomandări care te vor ajuta să reduci consumul de energie când folosești aparatul de aer condiționat!”, se arată în campania celor de la ENEL România.

Să nu uităm că ENEL a venit recent cu un alt sfat care vizează micșorarea facturii la energie. Clienții învățau ce electrocasnice consumă cel mai mult curent, dar și cum pot evita un consum mai mare. Iar compania se pare că deja face un obicei din a-și ține la curent clienții cu astfel de lucruri extrem de importante.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate