News

DIGI RCS RDS, anunț de maximă importanță pentru toți clienții! Facturile se reduc la maxim. Ce trebuie să faceți pentru a beneficia de ofertă

DIGI RCS RDS anunț de maximă importanță pentru toți clienții Facturile se reduc la maxim. Ce trebuie să faceți pentru a beneficia de ofertă

DIGI, RCS RDS a făcut un nou anunț important în ceea ce privește ofertele pe care le are în ultima perioadă. Informațiile oferite de furnizorul de telecomunicații îi vizează pe toți clienții, dar mai ales pe cei noi.

DIGI, RCS RDS a anunțat că are o nouă ofertă pentru cei care vor să se porteze în această rețea. Mai precis, compania spune că are o ofertă pentru cei care călătoresc mult în interes de serviciu. Oferta de la DIGI se numește Business Nelimitat și costă 1, 65 Euro/lună cu roaming inclus, dacă îți portezi afacerea în această rețea.

”Oriunde călătorești, DIGI e partenerul tău de încredere! Portează-ți afacerea la DIGI și Business Nelimitat e 1, 65 Euro/lună cu roaming inclus! Ai 3.6 giga + minute nelimitate în SEE”, arată compania.

De asemenea, DIGI, RCS RDS mai spune că are tarife bune și în ceea ce privește țările care nu fac parte din Uniunea Europeană.

”În plus, ai tarife fără stres chiar și în afară! Turcia – 0,92 Euro/GB Israel și Elvetia – 0,7 Euro/GB SUA – 0,4 Euro/GB”, a mai arătat compania.

DIGI, RCS RDS anunță 50% reducere la abonament în primele 6 luni

Potrivit anunțului făcut atât pe Facebook, cât și pe site-ul oficial al companiei, DIGI, RCS RDS are o reducere de 50% la abonament în primele 6 luni pentru cei care își portează afacerea în rețea.

”Portează la DIGI numerele de mobil de pe abonament ale afacerii tale și primești: 50% reducere la abonament în primele 6 luni + Telefoane în 24 de rate, fără avans! ALEGE Abonamentul BUSINESS NELIMITAT. Un abonament de 5***** stele”, mai spune compania.

În funcție de cât de multe numere sunt portate, clienții au parte de alte reduceri.

”Portează mai multe numere, iar prețul scade și tot scade!

  • 1 – 5 ABONAMENTE – 1,65 Euro/lună, timp de 6 luni față de 3,3 euro/lună
  • 6 – 19 ABONAMENTE – 1,45 Euro/lună, timp de 6 luni față de 2,9 euro/lună
  • PESTE 20 ABONAMENTE – 1,25 Euro/lună, timp de 6 luni față de 2,5 euro/lună”, spune compania.
Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate