News

După Survivor All Stars, Zanni și Iancu Sterp împreună într-un alt show! Cu cine se pregătesc să semneze. Este surpriza anului

După Survivor All Stars Zanni și Iancu Sterp împreună într-un alt show Cu cine se pregătesc să semneze. Este surpriza anului

Zanni și Iancu Sterp nu au avut conflicte în timpul show-ului Survivor All Stars, însă imediat ce s-au terminat filmările și a început lupta pentru marele premiu au devenit dușmani. Mama Geta spusese într-unul dintre episoadele difuzate la PRO TV că și-ar dori chiar să-l adopte pe Faimos și să-i găsească o fată din zonă.

A uitat repede cuvintele dulci și imediat ce s-a dat start bătăliei pentru premiu a început și aruncatul cu cuvinte grele. Zanni a declarat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță că în viziunea lui Iancu nu ar fi meritat premiul și că mai degrabă ar fi pariat pe Ștefania Ștefan.

În replică, Iancu a spus despre fostul lui coleg că este fals și pervers și că producția l-ar fi favorizat. El a făcut referire la faptul că Zanni a fost eliminat de TJ Miles și apoi reprimit în competiție. Uită să menționeze că acesta a revenit pe locul Anei Porgras, retrasă din concurs din cauza unei accidentări și numai după un duel și Ștefania Stănilă.

Se pregătește un nou duel între Zanni și Iancu Sterp

Invitat și el în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Iancu Sterp a spus printre altele că ar intra în cușca RXF contra lui Zanni, dar că sigur l-ar face praf și Faimosul nu ar avea nicio șansă de data aceasta.

Zanni a aflat despre noua provocare și a acceptat imediat să intre la luptă, chiar dacă între el și Războinic există o diferență destul de mare atât de gabarit, cât și de kilograme.

Ambii au mai luptat în galele RXF, iar Zanni chiar este neînvins, el reușind să-l doboare destul de ușor pe Gheboasă. Probabil organizatorii galelor vor discuta cu foștii concurenți de la Survivor și sunt mari șanse ca aceștia să semneze pentru un nou proiect și să se duleze în fața a mii de fani încă o dată.

Cu siguranță ar fi de mare interes un astfel de meci și ar veni bani în plus pentru Iancu și Zanni, care deja au început măcelul declarațiilor.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate