News

S-a aflat motivul real pentru care Iancu Sterp a pierdut finala Survivor All Stars. Este o femeie. Dezvăluiri în premieră

S-a aflat motivul real pentru care Iancu Sterp a pierdut finala Survivor All Stars. Este o femeie. Dezvăluiri în premieră

Iancu Sterp era marele favorit la câștigarea trofeului Survivor All Stars și părea că și cei de la PRO TV îl favorizau, în contextul în care zilnic apăreau articole pozitive cu acesta pe site-urile din trust, iar familia lui era mai mereu prezentă în cadrul emisiunii La Măruță. Lucrurile s-au schimbat pe ultima sută de metri, când mama Războinicului a devenit mult prea vocală.

Mama Geta are un cont foarte popular pe Tik Tok și petrece destul de mult timp în mediul online. Aceasta s-a transformat în liderul campaniei de susținere a fiului său și a lăsat comentarii răutăcioase peste tot. Mai mult decât atât, aceasta a spus de mai multe ori despre Jador că este țigan și când i s-a atras atenția că are tentă rasistă ceea ce spune ea a replicat într-o manieră suburbană.

Nu l-am făcut eu țigan, mama lui l-a făcut. Și tot de la ea a învățat și înjurăturile probabil, a fost replica Mamei Geta, care a avut jigniri în portofoliu pentru toți cei care au comentat despre Survivor și nu au spus că Iancu va câștiga.

Invitată la emisiunea La Măruță, ea a afișat o poziție arogantă, de mare vedetă. Profilul ei de femeie simplă și simpatică de la țară a venit într-o mare contradicție cu ceea ce a arătat în ultima perioadă.

Totul a fost despre Mama Geta

Aceasta a mai dat și interviuri în care a spus că dacă Iancu va câștiga Survivor, toți banii vor ajunge la ea și îi va folosi pentru a-i construi acestuia o casă lângă ea, asta în contexul în care familia Sterp are o vilă frumoasă, în care locuiește doar Mama Geta.

Conflictul cu nora ei, Daniela Iliescu a transformat-o într-o persoană și mai antipatică și în loc să fie povestea despre Iancu Sterp, brusc a devenit despre Mama Geta. Fanii emisiunii s-au îndârjit și l-au votat în număr mare pe Zanni.

De cealaltă parte, Iancu a fost o prezență ușor fadă în show. Acesta nu a strălucit așa cum ar fi trebuit și majoritatea materialelor au pornit de la Zanni, care a ținut sus audiența.

Așadar Iancu Sterp a pierdut în mod cert finala Survivor All Stars din cauza mamei sale, care inițial apăruse în cadrul episodului de Paști și-l lăudase pe Zanni. Ajunsă acasă, l-a făcut praf doar pentru că era adversarul fiului ei în finală, deși cu o lună înainte spunea că-l va adopta.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate