News

Andrei Ciobanu, gest oribil față de Zanni, chiar în direct la Cătălin Măruță! Războinicul a dezgustat pe toată lumea. Nimeni nu a coborât atât de mult

Andrei Ciobanu gest oribil față de Zanni chiar în direct la Cătălin Măruță Războinicul a dezgustat pe toată lumea. Nimeni nu a coborât atât de mult

Andrei Ciobanu a terminat competiția Survivor All Stars pe locul 3, deși au fost concurenți mult mai buni decât el. De altfel, fostul Războinic a și fost eliminat de Ana Pal într-un duel, atunci când făcea parte din echipa Faimoșilor. Acesta s-a aflat permanent în conflict cu Sorin Pușcașu, dar în cele din urmă au devenit prieteni. Invidia față de Zanni i-a unit.

De altfel, cam toți concurenții au făcut front comun contra artistului și cu toate acestea, el a reușit să se impună, având cei mai mulți fani, care chiar s-au implicat în fenomenul Survivor.

Andrei Ciobanu a fost și unul dintre concurenții foarte criticați de telespectatori, atât în sezonul 1, când a fost concurent, cât și acum la All Stars. Mulți l-au acuzat că s-a folosit de colega lui Karina Fetica pentru a ajunge cât mai departe în emisiune, iar apoi s-a purat urât cu aceasta, când au ajuns acasă.

Andrei Ciobanu a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță și a făcut un gest oribil la față de Zanni. I-a spus că nu are educația de bază și i-a transmis să-și facă o viață, să învețe o meserie și să-și facă o famile. O declarație de neiertat a Războinicului, care a arătat că nu are caracter.

Zanni este artist, are concerte, și-a investit banii câștigați inteligent, cât despre mizeriile legate de educație, sunt afirmații de-a dreptul rasiste. Practic se face aluzie la faptul că actualul câștigător al Survivor All Stars a fost crescut într-un orfelinat, ca și cum ar fi avut de ales.

Andrei Ciobanu, declarații absolut oribile

„Eu când am trecut în tabăra Faimoșilor, am fost persecutat, mereu totul se făcea public, eu nu vorbeam cu ei în junglă. Când eram la masă și erau toate camerele, atunci vorbea. Noi după ce am terminat competiția, chiar am zis cu stupoare că unii au declarat niște chestii care nu s-au dat, pentru că nu sunt materiale, ce a spus Zanni. Cum poți să spui asta? Eu am fost făcut cal troian, deși niciodată nu am fost.

Eu chiar i-am iubit și pe unii dintre ei îi iubesc în continuare (n.r. de la Faimoși), eu am jucat corect în fiecare echipă. Eu am disperat în competiția asta, Survivor e un show de supraviețuire. Contează și nivelul sportiv, clar, dar nu e numai despre asta. Eu am fost la 29 de ani și vă jur că a fost altfel, simt că m-am schimbat, eu eram înalt, aveam spatele julit tot, m-am bătut cu tineri. Cum poți tu, Zanni, cu 25, 26 de ani să spui «E un concurs sportiv», păi da, dar te bați cu Zmărăndescu, cu Relu, care au 50 de ani, deci acolo e despre tot și toate.

Noi toți am spus-o. Sportiv, Zanni, ești cel mai bun, felicitări. Ce ține de social, demnitate, caracter, educație, nimic, zero. (…) Nu are educația de bază, el se folosește de chestia asta socială și va apela mereu la mila oamenilor, fă ceva cu viața ta, fă-ți o familie, învață o meserie”, a mai spus Andrei Ciobanu.

Războinicul a aruncat cu săgeți și spre PRO TV, spunând că nu i s-au înregistrat voturile lui Iancu. O nouă minciună ordinară. Aceeași problemă a fost și la Zanni. Atunci când rețeaua este foarte încărcată, așa se întâmplă.

„Vreau să știți că Survivor e o competiție cât se poate de reală, am făcut foamea la greu. Ce ține de finală, contează foarte mult voturile, să ai susținea oamenilor de acasă, dar la mine și la Iancu, doi prieteni, a fost la liber, adică voturile s-au înregistrat. Cât ține de Iancu și de Zanni, la Iancu s-a blocat rețeaua, nu mergeau confirmările.

Zanni a fost în emisiune la voi și ați văzut adevărata lui față, cine nu e cu el, este împotriva lui. Și nu că e împotriva lui, am văzut acum că a apelat doar la nume de animale, el crezând că nu sunt jigniri, câine, vierme, ne-a făcut în toate felurile. Vreau să vă mai zic un lucru, am avut o grămadă de evenimente, cu sute de oameni, unul nu a vorbit”, a declarat Andrei Ciobanu.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate