News

Dispar definitiv aceste țigări din România. Nu se vor mai vinde nici la Lidl sau Mega Image. Milioane de români le folosesc acum. Motivul pentru care s-a luat această decizie

Dispar definitiv aceste țigări din România. Nu se vor mai vinde nici la Lidl sau Mega Image. Milioane de români le folosesc acum. Motivul pentru care s-a luat această decizie
Photo by Franki Chamaki on Unsplash

Există un număr foarte mare de români care fumează în fiecare zi cel puțin o țigară, în ciuda avertismentelor experților care arată de fiecare dată cât de nociv este acest obicei. Mulți optează pentru produsele Philip Morris, cum ar fi Marlboro.

În prezent, aceste se vând în mai toate magazinele, printre care și Lidl sau Mega Image, dar în viitor nu se vor mai găsi deloc nici în România și nici în străinătate. De ce? Pentru că reprezentanții companiei de tutun vor să treacă la crearea unor produse mai sănătoase.

„Ne vom retrage din afacerea cu țigări și vom oferi doar produse cu risc redus”, a declarat Markus Essing, directorul austro-german al companiei americane de tutun Philip Morris, la un eveniment organizat în Berlin.

Când dispar definitiv de pe piață țigările Marlboro

Deși țigările Marlboro sunt printre cele mai vândute în întreaga lume, acestea vor începe să dispară treptat de pe piață, ele fiind înlocuite cu alternative mai puțin nocive. Este vorba despre încălzitoare de tutun și țigări electronice pentru lichide.

Philip Morris are în plan să se concentreze doar pe acest domeniu și să renunțe la țigările clasice. Totuși Markus Essing a ținut să sublinieze că tranziția se va realiza treptat și că probabil vor mai trece zece poate chiar 15 ani până când țigările clasice vor fi eradicate total din cadrul companiei.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate