News

LIDL oferă GRATUIT aceste produse de top. Sunt la mare căutare, dar stocurile sunt limitate. Nu trebuie să cumperi nimic din magazin

LIDL oferă GRATUIT aceste produse de top. Sunt la mare căutare dar stocurile sunt limitate. Nu trebuie să cumperi nimic din magazin

LIDL a organizat un super concurs valabil în perioada următoare. Clienții pot câștiga gratuit numeroase produse, care nu sunt deloc de neglijat.

LIDL organizează cu ocazia de Ziua Copilului un super concurs. Oricine poate câștiga numeroase premii, care pot fi văzute pe site-ul oficial. Stocurile sunt limitate, așa că mare atenție. Mai bine vă grăbiți pentr ua profita de ofertă.

Nu trebuie decât să căutați oferta pe pagina oficială de Facebook. Astfel, chiar dacă nu ai făcut cumpărături de la LIDL, urmează pașii și ai șansa să câștigi niște jucării pe măsură pentru cei mici.

Persoanele care vor să participe sunt nevoite să lase un comentariu la postarea respectivă de pe site-ul LIDL, până la data de 4 iunie 2023. Iar asta nu este tot.

LIDL oferă aceste produse gratuit clienților

De asemenea, e nevoie și de un răspuns la comentariul pus de cei de la LIDL. Oricum ar fi, șansele de câștig sunt foarte mari și ar fi păcat de ratat o astfel de ofertă. Tot regulamentul poate fi citit în rândurile de mai jos. Este foarte simplu să pleci acasă cu un premiu gratuit, așa că profită din plin.

„CONCURS! Sărbătorește 1 iunie cu un super concurs! Participă și poți câștiga unul dintre premiile din imagine, prin tragere la sorți. Ce trebuie să faci: 1. Lasă-ne în comentarii răspunsul tău la întrebarea „Ce produse Lidl sunt nelipsite de la petrecerea de 1 iunie ?”. 2. Mai multe comentarii, mai multe șanse de câștig! 3. Completează datele de contact în formularul de pe website.

Important! Pentru a intra în concurs trebuie să îndeplinești cele trei condiții: să lași comentariu/comentarii la această postare cu răspunsul la întrebare; comentariul/comentariile să fie postat/e în perioada 29.05.2023 (ora 12:00) – 04.06.2023 (ora 23:59); să completezi formularul de contact până pe 04.06.2023 (ora 23:59). Regulamentul e disponibil pe website. Mult succes tuturor!”, este mesajul transmis de reprezentanții LIDL România.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate