News

Ai cumpărat vreodată ceva de la Dedeman? Patronii, frații Pavăl au făcut un anunț care interesează toți clienții vechi sau noi. Ce se va întâmpla cu magazinele

Ai cumpărat vreodată ceva de la Dedeman Patronii frații Pavăl au făcut un anunț care interesează toți clienții vechi sau noi. Ce se va întâmpla cu magazinele

Dedeman a făcut un anunț foarte important. Adrian și Dragoș Pavăl, cunoscuți și sub numele de frații Dedeman, au dat un nou tun în domeniu. S-a anunțat și ce se va întâmpla și cu celebrele magazine.

În 2022, Pavăl Holding, compania de investiții deținută de frații Adrian și Dragoș Pavăl, care sunt și investitori la Bursa de Valori București, a obținut venituri totale de 1,7 miliarde de lei și un profit net de 1,52 miliarde de lei. Aceasta reprezintă o creștere notabilă față de anul precedent, în condițiile în care, în 2021, holdingul a raportat la Finanțe venituri de 1,37 miliarde de lei și un profit net de 1,25 miliarde de lei.

La sfârșitul anului 2022, holdingul a menținut o forță de muncă constantă de 3 angajați, neschimbată față de anul precedent. Cu toate acestea, activele companiei au cunoscut o creștere semnificativă, ajungând la 12,2 miliarde de lei, o creștere de aproximativ 3 miliarde de lei. Această expansiune poate fi atribuită achiziției de noi active. În mod notabil, compania fraților Dedeman, Pavăl Holding, este un investitor activ pe Bursa de Valori București, cu investiții în diverse companii, printre care Alro Slatina, Transelectrica, Purcari și Vrancart, scrie zf.ro.

Victoriile din ultima perioadă arată că frații Dedeman au de gând să continue să își consolideze imperiul care, ulterior, va fi preluat de Karina Pavăl. Aceasta din urmă are și ea planuri mari în ceea ce privește afacerile familiei. La un moment dat, ea a precizat că atunci când imperiul va intra pe mâna ei va continua să extindă întreaga afacere.

Frații Dedeman au început anul 2023 în forță

În ianuarie 2023, Cemacon (CEON), producător de cărămizi, a anunțat pe Bursa de Valori București că Paval Holding a cumpărat acțiuni în valoare de 194.000 de lei de la investitori pe 13 ianuarie. Această achiziție reprezintă 0,04% din companie, care are o capitalizare bursieră totală de 454 milioane de lei. Înainte de această tranzacție, frații Pavăl dețineau deja 94,96% din Cemacon, cu acționariat prin intermediul holdingului lor (78,2%) și PIF Industrial (16,76%), conform ultimelor date de la BVB, din septembrie 2022. Cu această ultimă achiziție, frații Pavăl au depășit pragul de 95% din capitalul social al companiei, mai scrie sursa anterior citată.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate