News

DIGI RCS-RDS, schimbare de ultimă oră! Toți abonații sunt vizați. A intrat deja în vigoare

DIGI RCS-RDS schimbare de ultimă oră Toți abonații sunt vizați. A intrat deja în vigoare
30 mart. / 20:22

DIGI RCS-RDS vine cu noutăți pentru clienți. Gigantul în telecomunicații din România vrea să le ofere abonaților săi o experiență cât se poate de unică și se pare că și reușește.

Lucrurile vor fi din ce în ce mai simple pentru cei care au abonament la DIGI RCS-RDS. Compania spune că de acum, toți clienții vor putea să se conecteze mult mai rapid la contul de client din website-ul companiei, sau la DIGI Online.

Care este, de fapt, modificarea? Clienții pot să folosească un singur cont, cel creat pentru website-ul principal, ceea ce simplifică foarte mult lucrurile pentru noi.

Cum funcționează sistemul DIGI RCS-RDS? E foarte simplu dacă stai să te uiți pe website. Poți să îți plătești facturile pe platformă, poți face solicitări și nu numai.

DIGI RCS-RDS, super ofertă pentru toți abonații săi

Tot prin intermediul platformei DIGI RCS-RDS, cei care au cont pot să asculte știrile de la radio și de asemenea, se pot bucura și de tv, chiar la ei în mașină.

De asemenea, serviciul este disponibil pentru toți abonații DIGI RCS-RDS, fie că vorbim de cei care au abonament, la telefon, internet, sau cablu, după cum spune operatorul.

”Pentru că la DIGI facem lucrurile să fie cât mai simple, te poți conecta și în DIGI Online cu aceleași date – user și parolă – pe care le folosești și pentru contul tău DIGI.ro. În plus, acum asculți cele mai importante stații radio și TV direct din mașină”, este anunțul făcut de gigantul în telecomunicații.

Iar asta este doar o noutate din tot ceea ce are în plan DIGI să le ofere clienților anul acesta. Să nu uităm că doar în luna ianuarie, nu puțini au fost cei care au ales să se proteze la operator, renunțând la serviciile oferite de concurență, potrivit datelor centralizate de cei de la ANCOM.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate