News

DIGI RCS-RDS oferă aproape GRATIS aceste abonamente! Ce super canale TV poți vedea în plus pentru doar 5 lei. Toți clienții pot profita în această perioadă

DIGI RCS-RDS oferă aproape GRATIS aceste abonamente Ce super canale TV poți vedea în plus pentru doar 5 lei. Toți clienții pot profita în această perioadă
08 feb. / 12:29

DIGI RCS-RDS vine cu o ofertă pur și simplu imbatabilă pentru abonații săi. Cu doar un leu pe lună, adică aproape gratis, clienții operatorului de telefonie, internet și cablu, se pot bucura de servicii noi.

DIGI RCS-RDS este unul dintre cei mai importanți operatori în telecomunicații din România. Spre deosebire de concurență, Orange ori Vodafone, grupul a fost și singurul care nu a majorat prețul abonamentelor la internet, cablu, sau telefon, la începutul anului.

Mai mult de atât, cei de la DIGI au venit cu abonamente pentru clienții lor care pornesc chiar și de la 5 lei, cu reduceri, cu telefoane la prețuri atractive, iar mai nou, o nouă ofertă de divertisment este în vigoare.

Dacă ești abonat DIGI RCS-RDS, atunci trebuie neapărat să profiți de această oportunitate. Grupul de telecomunicații oferă o extraopțiune ieftină prin care abonații pot să asculte muzică și pot vedea videoclipuri, ori cât doresc.

Este vorba despre extraopțiunea Balcan Music Tv, cu muzică de petrecere, care costă doar 1,3 lei pe lună. Iar asta nu este tot.

Oferte DIGI RCS-RDS care pornesc de la 3 lei

Dacă muzica nu te-a convins, atunci poate filmele o vor face. DIGI RCS-RDS mai are o ofertă pentru abonații săi la cablu. Aceștia se pot bucura de faimoasele canale HBO și inclusiv HBO Max pentru suma lunară de doar 13 lei.

O altă ofertă care cuprinde toate canalele HBO într-un singur loc, alături de HBO Max costă 15 lei pe lună, conform anunțului făcut de gigantul în telecomunicații.

Și canalul Film Now, care aduce o gamă largă de filme care merită văzute este disponibil pentru abonații DIGI RCS-RDS, pentru un preț de doar 3 lei pe lună.

Mai mult de atât, operatorul anunță că cei care optează pentru un astfel de serviciu acum, vor beneficia de o primă lună gratuită, iar de abia apoi vor plăti abonamentul lunar de trei lei.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate