News

DIGI RCS-RDS anunță schimbări începând cu luna februarie. Cât va costa un abonament. Toți clienții vechi și noi sunt vizați

DIGI RCS-RDS anunță schimbări începând cu luna februarie. Cât va costa un abonament. Toți clienții vechi și noi sunt vizați

DIGI RCS-RDS anunță un val de schimbări în luna februarie, iar abonații, dar și cei care au în plan să opteze pentru un serviciu oferit de companie, ar fi bine să știe ce se întâmplă mai departe.

Multe persoane au ales să își porteze numerele de telefon la DIGI RCS-RSD, având în vedere ofertele, dar și tarifele extrem de accesibile pe care operatorul de telefonie, internet, dar și cablu, le-a pus la bătaie.

Acesta este și motivul pentru care DIGI RCS-RDS, a ajuns, în scurt timp, una dintre cele mai mari companii din România. Și planurile grupului nu se opresc aici și se arată a fi și mai ambițioase pentru luna februarie 2023.

DIGI RCS-RDS le propune clienților noi oferte, pentru programele de internet, dar și de televiziune cu prețuri pe care efectiv nu ai cum să le refuzi.

Cât costă abonamentele DIGI RCS-RDS

Cei care vor să opteze pentru un abonament la Internet prin Fiberlink 500 nu au de plătit decât 30 lei pe lună. De cealaltă parte, abonații DIGI RCS-RDS, fie ei noi sau vechi, care vor să treacă la abonamentul Fiberlink 1000 urmează să plătească 40 de lei.

Mai departe, avem prețurile pentru televiziune care par a fi și ele cât se poate de accesibile, dacă stăm să ne uităm la concurența celor de la DIGI RCS-RDS.

Astfel, pentru programul HD, abonații DIGI plătesc 30 de lei pe lună, iar pentru TV Analogic – 26 lei pe lună și să nu credeți că se ofertele se opresc aici.

Chiar în urmă cu doar câteva zile, cei de la DIGI RCS-RDS au anunțat o reducere masivă la abonamente. Cei care vor internet pe mobil, dar și minute, pot obține acest lucru cu prețuri începând de la doar un euro.

De asemenea și viitorii abonați, care vor să își proteze numerele la DIGI RCS-RDS pot să plătească abonamente la jumătate de preț pentru o perioadă de șase luni de zile. Și cine știe ce alte oferte va mai introduce gigantul în telecomunicații.

Andi Moise este jurnalist cu o experiență de peste 10 ani în presă. Acesta a lucrat la ShowBlitz.ro, unde a publicat articole în special pe zona de TECH. Ulterior s-a specializat și pe alte domenii. citește mai mult
Articole recomandate