News

Cum poți afla foarte ușor dacă ai telefonul ascultat. Semnele care îți arată că cineva te spionează pe ascuns

Cum poți afla foarte ușor dacă ai telefonul ascultat. Semnele care îți arată că cineva te spionează pe ascuns
Photo by Luis Villasmil on Unsplash

Nu de multe ori oamenii își pun întrebarea dacă au sau nu telefonul ascultat, iar de cele mai multe ori nu găsesc un răspuns concret.

Totuși, există câteva semne prin care oamenii își pot da seama dacă telefonul lor este ascultat sau nu. Având în vedere că telefoanele mobile au acces nelimitat la informațiile personale ale posesorilor, a avea telefonul ascultat nu este tocmai cea mai plăcută experiență.

Din păcate, informațiile de pe un telefon ascultat pot fi folosite în scopuri rele dacă ele ajung la oameni rău intenționați.

Specialiștii în domeniu spun că un telefon poate fi ascultat prin intermediul software-lor care permit acest lucru. Ceea ce este și mai rău, este că majoritatea dintre ele nu dau niciun indiciu în acest sens iar utilizatorii nu știu că sunt ascultați.

Cum știi că ai telefonul ascultat?

Specialiștii au venit cu câteva semne care ne pot arăta că avem telefonul ascultat. Dacă ai observat unele dintre ele, nu este exclus ca device-ul tău să fie urmărit sau ascultat.

Așadar, experții spun că sunetele ciudate din timpul unei conversații telefonice pot însemna că device-ul este ascultat. Aici intră momentele în care auzi interlocutorul cu ecou sau atunci când peste conversație se suprapun sunete inexplicabile.

Dacă bateria telefonului se descarcă extrem de repede ar putea însemna că ai telefonul ascultat.

Experții au mai spus că atunci când telefonul afișează activitate, chiar dacă nu este utilizat, atunci sunt șanse foarte mari ca el să fie ascultat. Aici vorbim despre aprinderea ecranului telefonului și despre emiterea de anumite zgomote.

În fine, dacă bateria este mai caldă decât în mod normal, atunci când nu este utilizat, șansele sunt ca telefonul să fie ascultat, scrie ilovesamsung.ro.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate