News

DIGI RCS-RDS oferă 500 de lei abonaților. Iată ce trebuie să faci. Oferta e valabilă doar acum

DIGI RCS-RDS oferă 500 de lei abonaților. Iată ce trebuie să faci. Oferta e valabilă doar acum
14 feb. / 16:51

DIGI RCS-RDS vine cu o ofertă pe care nu ai cum să o refuzi. Abonații gigantului în telecomunicații au șansa să primească 500 de lei, însă ce au de făcut?

Luna februarie este și luna dragostei, așa că cei de la DIGI RCS-RDS s-au gândit să le facă abonaților o surpriză cât se poate de plăcută.

Astfel, dacă vrei să achiziționezi un telefon nou, fie că este pentru tine, fie că este pentru persoana iubită, trebuie să știi că ai șansa să primești 500 de lei din partea operatorului.

Cum este posibila acest lucru? Dacă vrei să faci o precomandă pentru oul Samsung Galaxy S23 lansat recent, beneficiezi de un voucher de 500 de lei din partea celor de la DIGI RCS-RDS. De asemenea, la el se mai adaugă și un upgrade de memorie, care în general ar fi contra cost.

Mare atenție pentru că oferta este disponibilă doar până joi, 16 februarie 2023, astfel că precomanda trebuie făcută doar până în acea zi pentru a avea șansa să primești cei 500 de lei.

Cum primești 500 de lei de la DIGI RCS-RDS

Ce mai trebuie să știi despre oferta DIGI? Dacă îți faci un abonament poți achiziționa telefonul în 12 rate, iar conform informațiilor de pe site-ul oficial al operatorului, clienții pot beneficia de un abonament nelimitat, la numai 5 euro pe lună.

Care sunt prețurile pentru telefonul Samsung Galaxy S23 la DIGI RCS-RDS? Acestea pornesc de la 4.100 de lei și ajung până la 6.449, în funcție de memoria telefonului.

Astfel, pentru precomanda telefonului Samsung Galaxy S23, varianta cu 128 GB, prețul de bază este 4.699 de lei, iar cu voucherul prețul ajunge la 4.199 lei.

De cealaltă parte, pentru Galaxy S23+, 256 GB, prețul este de 5.949 lei, iar cu e-voucher ajunge la 5.449 lei. Ultima ofertă este pentru telefonul Galaxy S23 Ultra, 256 GB, care are un preț de bază de 6.949 de lei, adică 6.449 de lei cu voucherul cadou.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate