News

CEC Bank oferă GRATUIT acest lucru clienților săi. Oricine și-ar dori un astfel de avantaj. Anunț oficial de ultimă oră

CEC Bank oferă GRATUIT acest lucru clienților săi. Oricine și-ar dori un astfel de avantaj. Anunț oficial de ultimă oră

CEC Bank vine cu o ofertă de neratat pentru clienții săi. Dacă ai instalată aplicația pusă la dispoziție de bancă, atunci mai bine profiți de ea.

La fel ca și alte bănci precum ING Bank ori Banca Transilvania, CEC Bank vrea să își știe clienții mulțumiți. Tocmai din acest motiv, constant, reprezentanții băncii vin cu numeroase oferte.

De această dată, CEC Bank le spune clienților că pot să obțină produse bancare direct din aplicația de mobile banking, în mod gratuit.

Nu trebuie decât instalată aplicația, iar în câteva minute se deschide fie un cont, fie un depozit. Nu e nevoie de niciun drum la bancă, totul e gratuit, dar și extrem de simplu.

„Știai că poți obține produse bancare direct din aplicația noastră de Mobile Banking CEC app? Dacă nu, ai aflat acum. Deschide-ți un cont sau un depozit în doar câteva minute, fără drumuri la bancă, doar scoțând telefonul din buzunar și cu câteva click-uri pe ecran”, au anunțat cei de la CEC Bank.

Oferta CEC Bank pentru clienții noi, dar și pentru cei vechi

Iar anterior, reprezentanții băncii îi invitau pe clienții deja existenți să economisească bani. Există posiblitatea deschiderii unui depozit cu depuneri ulterioare.

Se pot strânge bani acolo, astfel încât să se ajungă în final la suma dorită. Se oferă și dobânzi din partea băncii, garanții, dar și o prelungire automată. Toate aceste detalii pot fi consultate pe site-ul oficial al CEC Bank, mai transmite sursa citată.

”Fiecare om are ritmul lui de economisire. Important e să o facă. 🙂 Dacă alegi depozitul cu depuneri ulterioare, acesta poate fi alimentat prin depuneri repetate, astfel încât planurile tale să devină realitate. Află mai multe despre dobânzi, garanții și posibilitatea de prelungire automată pe site sau în unități”, este mesajul transmis de cei de la CEC Bank în urmă cu doar câteva zile.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate