News

BRD modificare urgentă la aceste carduri! Ce trebuie să știe cei care le au. Anunț de ultimă oră

BRD modificare urgentă la aceste carduri Ce trebuie să știe cei care le au. Anunț de ultimă oră

Ești client BRD și ai un card de debit ori de credit? Află că există niște modificări interesante pe care trebuie să le cunoști, transmit reprezentanții băncii.

BRD, la fel ca și Banca Transilvania, CEC Bank ori ING Bank, are grijă să le ofere clienților o experiență cât mai plăcută. Iar asta e valabil atât în materie de dobânzi, cât și de servicii.

Ce trebuie să știi despre tranzacțiile cu un card de la BRD? Conform anunțului făcut de reprezentanții băncii, pentru ca fiecare client în parte să fie în siguranță, orice tranzacție cu cardul în aplicația YOU BRD va fi notificată.

Practic, dacă nu ai fost pe fază atunci când o plată cu cardul online a fost autorizată, nu trebuie să îți faci niciun fel de grijă. Sursa citată spune că notificarea va fi păstrată.

Cu alte cuvinte, vorbim despre un timp de 10 minute de la momentul inițierii plății. Acest lucru permite continuarea plății, iar orice client nu trebuie să se grăbească și să își dea acceptul.

Ce spun cei de la BRD despre tranzacțiile online

„De acum, nu mai pierzi nicio notificare de autorizare a tranzacțiilor cu cardul în aplicația YOU BRD. Dacă nu ai fost pe fază când ai primit notificarea push pentru autorizarea unei plăți cu cardul online, nu trebuie să-ți faci griji.

Notificarea va fi păstrată timp de 10 minute de la momentul inițierii plății în Inbox YOU BRD, pentru a-ți putea permite continuarea plății. Simplitatea de a face banking online, la câteva click-uri distanță”, se arată în anunțul făcut de cei de la BRD România.

Să nu uităm că notificările de plată sunt extrem de importante. Nu puține au fost cazurile când anumiți clienți, de la alte bănci din România s-au trezit cu anumite tranzacții pe care nu le-au efectuat ei, fiind vorba despre o tentativă de fraudă.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate