News

Vrei să primești bani de la Banca Transilvania? Totul este foarte simplu, dar trebuie să ai această vechime în muncă. Ce pași trebuie să urmezi pentru credit

Vrei să primești bani de la Banca Transilvania Totul este foarte simplu dar trebuie să ai această vechime în muncă. Ce pași trebuie să urmezi pentru credit

Românii care vor să obțină un credit de la Banca Transilvania trebuie doar să urmeze câțiva pași simpli. Procedura este chiar simplă, iar condițiile de acordare sunt minime.

Așadar, românii trebuie să îndeplinească câteva condiții pentru a obține un credit de la Banca Transilvania. În primul rând, este necesar un contract de muncă încheiat pe o perioadă nedeterminată. În al doilea rând, doritorul nu trebuie să aibă întârzieri sau restanțe la plata sumelor datorate în cazul în care a avut alte produse de creditare.

Este necesară și realizarea unor venituri salariale, pensii sau alte tipuri de venituri care prezintă caracter de permanență și sunt certe.

Trebuie îndepliniți câțiva pași pentru a obține un credit de la Banca Transilvania

Persoana care vrea să obțină un credit de la Banca Transilvania trebuie să aibă o vârstă de minimum 18 ani și să se încadreze din punct de vedere al scoring-ului BT. Această verificare se va face în unitățile băncii, în funcție de situația financiară.

Mai apoi, doritorul trebuie să aibă vârsta de maxim 65 de ani la sfârșitul perioadei de creditare sau vârsta de maxim 70 de ani la sfârșitul perioadei de creditare, în cazul în care obține venituri din pensii. Sfârșitul perioadei de creditare reprezintă momentul în care a fost plătită ultima rată a creditului.

Instituția bancară a explicat că ține cont de mai multe elemente în procesul de analiză, precum istoricul în muncă sau istoricul în realizarea veniturilor.

„Ținem cont atât de vechimea în muncă (în realizarea veniturilor salariale); cât și cea de la actualul angajator”, a explicat Banca Transilvania, potrivit site-ului oficial.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate