News

Ai cont la BRD? Banca a făcut un anunț extrem de important. Toți clienții trebuie să afle chiar azi

Ai cont la BRD Banca a făcut un anunț extrem de important. Toți clienții trebuie să afle chiar azi

BRD a făcut un anunț important pentru clienții săi. De aceea, cei care au cont sau card la această bancă trebuie să știe neapărat ultimele informații.

Potrivit raportului de sustenabilitate publicat recent de BRD – Groupe Société Générale, banca a acordat finanțări sustenabile de 1,1 miliarde de lei în anul precedent. În plus, ca parte a strategiei ESG (mediu, social și guvernanță), banca a introdus gama inaugurală de produse de creditare ecologică adaptate pentru persoane fizice.

„Ne propunem să construim şi să contribuim, împreună cu partenerii noştri, la creşterea unui spaţiu dedicat ideilor şi soluţiilor capabile să ajute economia şi societatea să avanseze mai repede. Grupul BRD şi-a redus consumul de energie în 2022 cu 12,5% faţă de 2021.

Am reuşit, de asemenea, să reducem emisiile de GES din operaţiunile noastre în comparaţie cu 2021 şi am lansat primele noastre credite verzi pentru persoane fizice. Ne-am realizat obiectivele propuse pentru transformarea digitală, lansarea înrolării clienţilor şi a creditării de consum la distanţă, precum şi adoptarea tot mai frecventă a canalelor digitale.

Am sprijinit distribuţia şi furnizarea de energie electrică şi gaze naturale în timpul crizei energetice care a lovit Europa în 2022, prin acordarea unor împrumuturi în valoare de peste 600 milioane euro”, a spus François Bloch, CEO-ul BRD – Groupe Société Générale.

BRD a înregistrat o creștere în ceea ce privește clienții activi digitali

Ca parte a strategiei globale a băncii, digitalizarea a apărut ca o componentă esențială. În ultimii patru ani, banca a înregistrat o creștere impresionantă de 123% în ceea ce privește numărul de clienți activi din punct de vedere digital. În plus, banca a implementat cu succes procese complet digitalizate pentru diverse servicii, inclusiv înscrierea, împrumuturi pentru nevoi personale, carduri de credit și actualizări de date.

”În materie de evaluări, ne numărăm printre cele opt companii listate la BVB care au intrat în analiza Sustainalytics la începutul anului 2022, obţinând scoruri de top în materie de sustenabilitate. Sunt doar câteva dintre cele mai importante aspecte ale activităţii BRD în direcţia sustenabilităţii în 2022. Dar o schimbare pozitivă necesită contribuţia noastră, a tuturor: persoane, autorităţi, companii şi societate civilă”, a mai spus François Bloch.

Prin înlocuirea și optimizarea sistemului UPS (Uninterruptible Power Supply) din Turnul BRD, BRD a realizat economii semnificative de energie de 150.000 KWh pe an. În ceea ce privește consumul global de energie, banca a reușit să își reducă cu succes consumul total cu 12,5% față de anul precedent, consumul de energie electrică scăzând cu 13%, iar cel de încălzire cu 10,2%.

Pe plan social, BRD a continuat să se implice activ în susținerea diverselor evenimente și proiecte culturale, artistice, cinematografice, muzicale, de mediu, tehnologice, educaționale și sportive prin implicarea sa în platformele Fundația 9 și World9.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate