News

BCR preia clienții Banca Transilvania? Decizia surprinzătoare luată de bancă. Ce vor putea face românii

BCR preia clienții Banca Transilvania Decizia surprinzătoare luată de bancă. Ce vor putea face românii

BCR prinde putere după scandalul Schengen. Banca este hotărâtă să atragă un număr record de clienți și s-ar părea că are șanse mari să realizeze ceea ce și-a propus.

Dacă până acum, Banca Transilvania a fost în topul preferințelor clienților români, dar și al investitorilor, iată că BCR nu se lasă mai prejos.

Banca austriacă vine cu o ofertă extrem de atractivă, așa că nu ar fi exclus ca mulți dintre clienții de la Banca Transilvania, ori altă instituție bancară, să fie tentați să facă o schimbare.

Practic cei de la BCR îi învață pe clienți cum să își gestioneze cheltuielile și cum să nu rămână fără bani. Iar astfel de reguli sunt extrem de esențiale, în special pentru cei care au credite la bănci.

”O alegere inteligentă financiar înseamnă că, după plata ratei lunare, ai suficiente resurse și pentru celelalte cheltuieli. Descoperă mai multe sfaturi de inteligență financiară”, este mesajul BCR de pe pagina oficială de Facebook, care îi trimite pe clienți direct pe site-ul băncii.

Cum vrea BCR să atragă clienții de la Banca Transilvania

Și nu este prima oară când banca aduce în discuție acest program. Constant, BCR le oferă clienților și nu numai, sesiuni gratuite de diagnostic financiar alături de specialiști.

Oricine se poate programa, fie din contul George, fie pe site-ul oficial al băncii, iar informațiile pe care BCR le pune la dispoziție sunt chiar esențiale. De asemenea, o astfel de sesiune durează doar 20 de minute.

„Să fii inteligent cu alegerile tale financiare e o formă de schimbare în bine. Pentru tine. În doar 20 minute la BCR poți deprinde o serie de principii bune pentru o viață întreagă.

În hub-urile BCR, poți face sesiuni gratuite de diagnostic financiar alături de colegii noștri. Îți poți face o programare aici 👉🏼 https://www.bcr.ro/ro/retea-unitati1/programare sau direct din📱George”, se arată în anunțul celor de la BCR România.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate