News

Banca Transilvania oferă bani acestor clienți. Nu trebuie decât să apeși acest buton. E foarte simplu

Banca Transilvania oferă bani acestor clienți. Nu trebuie decât să apeși acest buton. E foarte simplu

Banca Transilvania le dă bani clienților. Oricine are un card de debit la această bancă poate să beneficieze de o super opțiune care nu merită ratată.

Cei de la Banca Transilvania știu că a economisi poate fi dificil. Dacă nu simți însă cum se strâng bani, acest lucru ar putea să devină cu mult mai tentant.

Tocmai din acest motiv, Banca Transilvania le pune la dispoziție clienților opțiunea Round Up. Ce face aceasta? Poți să strângi mărunțișul rămas de la cumpărături.

Iar la final, s-ar putea să ai parte de o surpriză când vei vedea suma totală. Poți să alegi și un multiplu de rotunjire de la 1 leu până la 10 lei.

Mai apoi, la fiecare plată realizată cu cardul de debit, suma plătită se rotunjește, iar apoi ajunge în contul de economii. Banca Transilvania te ajută și ea să strângi bani și oferă o dobândă generoasă la banii economisiți.

Cum poți să primești bani în cont de la Banca Transilvania

Iar dacă ai nevoie de ei mai devreme sau mai târziu, îi poți transfera oricând în contul curent. Nu se percepe niciun comision, iar orice client se bucura fără griji de banii adunați, alături de dobânda oferită de bancă.

Totul se face online, fără niciun drum la bancă, prin intermediul aplicației BT Pay, pusă la dispoziție de Banca Transilvania.

„Știai că poți pune bani deoparte în timp ce faci cumpărături, cu Round Up? Alegi un multiplu de rotunjire (1 leu, 5 lei sau 10 lei), iar după aceea, pentru fiecare plată pe care o faci cu cardul de debit, suma plătită se rotunjește până la multiplul ales de tine și se depune în contul de economii.

În plus, ai și dobândă pentru banii economisiți și poți transfera oricând banii din contul de Round Up în contul curent, fără niciun comision. Hai în BT Pay să vezi”, este anunțul făcut de Banca Transilvania.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate