News

CEC Bank preia clienți de la Banca Transilvania? Decizie de ultimă oră în sistemul bancar: nu s-a mai întâmplat așa ceva

CEC Bank preia clienți de la Banca Transilvania Decizie de ultimă oră în sistemul bancar nu s-a mai întâmplat așa ceva

CEC Bank preia clienții Banca Transilvania? S-ar părea că cele două bănci sunt într-o luptă în ceea ce privește atragerea unui număr cât mai mare de persoane.

CEC Bank și Banca Transilvania sunt două dintre cele mai mari bănci prezente în România. S-ar părea însă că fiecare dintre ele are câte un interes și anume un număr mare de clienți.

CEC Bank spre exemplu vine cu o ofertă super tentantă pentru clienții săi. Dar nici Banca Transilvania nu se lasă mai prejos. Să luăm prima oferă, spre exemplu.

Clienții CEC Bank sunt invitați să plătească rovinieta prin aplicația pusă la dispoziție de bancă. Este foarte simplu să facă acest lucru, în doar câteva minute.

De asemenea, clienții băncii pot să vizualizeze istoricul vinetelor achiziționate, astfel încât să știe când au plătit, dar și sumele achitate.

CEC Bank, competiție directă cu Banca Transilvania

”Ți-ai plănuit un tur al României vara asta? Nu uita de rovinietă! Îți poți achizitiona vigneta direct din aplicația CEC app, fară nicio grijă sau oprire. Poți vizualiza istoricul vignetelor achiziționate de tine. Urmează pașii de mai jos. 1. deschide meniu principal, secțiunea Plăți; 2. accesează Plată vignetă; 3. introdu datele mașinii și confirmă plata”, se arată în mesajul celor de la CEC Bank.

Banca Transilvania în schimb vine și cu propuneri, dar și cu premii. Reprezentanții băncii îi invită pe clienți să plătească asigurarea RCA la mașină prin intermediul aplicației BT.

Mai departe, cei care fac acest lucru în următoarele săptămâni ar urma să fie răsplătiți de bancă cu numeroase premii. S-ar părea deci că între cele două bănci există totuși o competiție, având în vedere ultimele oferte și informări transmise.

”Știai că dacă îți faci asigurare RCA direct din BT Pay în perioada 12 iunie – 12 iulie poți câștiga premii ? Mai multe detalii despre campanie găsești în app sau în regulamentul de pe site-ul nostru”, spuneau cei de la Banca Transilvania anterior.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate