News

Banca Transilvania oferă 500 de lei direct pe card oricărui român. Trebuie să îndeplinească o singură condiție foarte simplă

Banca Transilvania oferă 500 de lei direct pe card oricărui român. Trebuie să îndeplinească o singură condiție foarte simplă

Banca Transilvania a luat o decizie foarte importantă pentru clienții săi. Banca spune că va da 500 de lei, direct pe card, oricărui român. Care sunt condițiile pentru a primi banii?

Banca Transilvania este una dintre cele mai importante bănci din România și aproape mereu vine cu anumite oferte pentru a atrage noi clienți și pentru ai ține pe cei vechi.

Acum, Banca Transilvania are o nouă promoție în desfășurare, iar cei care vor să beneficieze de ea nu trebuie să facă prea multe.

De exemplu, banca a anunțat că românii pot primi 500 de lei direct pe card. Pentru a intra în cursa pentru această sumă, banca spune că tot ce trebuie să faci este să plătești măcar o factură prin BT Pay. În joc sunt puse 20 de premii de câte 500 de lei.

Pentru a putea participa, trebuie neapărat să ai aplicația BT Pay instalată pe telefon. Ea se descarcă foarte ușor din App Store sau din Google Store.

Banca Transilvania vine cu avantaje pentru clienții săi

Aplicația BT Pay, de la Banca Transilvania, este din ce în ce mai folosită de români. Acest lucru se datorează funcțiilor pe care ea le are. De ceva timp, clienții BT pot acum să achiziționeze polița RCA prin intermediul BT Pay.

Pașii pe care oamenii trebuie să îi urmeze sunt online, iar apoi clienții primesc polița imediat pe mail.

Banca Transilvania spune că noua opțiune BT Pay este destinată persoanelor fizice care dețin autoturisme. Clienții pot alege dintre mai multe oferte ale asiguratorilor, iar polițele achiziționate prin BT vor fi la dispoziția lor prin aplicație.

Documentele necesare pentru cumpărarea poliței sunt talonul mașinii și cartea de identitate a proprietarului. Clienții sunt informați prin email și prin BT Pay cu privire la expirarea poliței de asigurare cu 30, respectiv 7 zile înainte.

Persoanele pot opta pentru decontare directă, caz în care, dacă vor fi partea prejudiciată, vor fi despăgubite de propriul asigurator.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate