News

Banca Transilvania, anunț de maximă importanță pentru toți clienții! Are legătură cu banii din conturi. Trebuie să luați urgent decizia

Banca Transilvania anunț de maximă importanță pentru toți clienții Are legătură cu banii din conturi. Trebuie să luați urgent decizia

Banca Transilvania a lansat un nou anunț pentru cei care sunt clienți ai băncii. Având în vedere că banca este cea mai mare din România, după active, ar fi bine să știm ce anunțuri face.

Banca Transilvania lansează creditul online APIA 100%, special conceput pentru clienții care sunt eligibili pentru subvenții în acest an. Această facilitate de credit le permite fermierilor să utilizeze fondurile în diverse scopuri, printre care achiziția de materii prime și bunuri, plata salariilor, facturi la utilități, impozite și plăți către furnizori. Creditul servește drept resursă financiară pentru a acoperi cheltuielile imediate ale fermierilor până când aceștia își primesc subvențiile APIA.

Clienții interesați să solicite creditul trebuie să dețină un certificat APIA și este esențial ca contul de încasare indicat în certificat să fie deschis la Banca Transilvania. Valoarea împrumutului oferit clienților este echivalentă cu maximum 90% din valoarea finanțării nerambursabile pe care aceștia o pot primi.

Banca Transilvania spune că pot beneficia doar cei care au cont deschis la această bancă

Pentru a fi eligibili pentru acest împrumut, solicitanții trebuie să dețină un certificat APIA, cu mențiunea că contul de încasare desemnat menționat pe certificat trebuie să fie deschis la Banca Transilvania.

Banca Transilvania are o bază extinsă de clienți în sectorul agribusiness, cu aproape 35.000 de clienți.

Pe parcursul anului 2022, banca a aprobat peste 6.000 de credite, în valoare totală de 5,5 miliarde de lei, din care peste 500 de milioane de lei au fost credite specifice APIA, scrie zf.ro.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate