News

Andreea Bălan are în sfârșit un nou iubit oficial. Bărbatul este super celebru, sportiv de performanță, cu 10 ani mai tânăr decât ea

Andreea Bălan are în sfârșit un nou iubit oficial. Bărbatul este super celebru sportiv de performanță cu 10 ani mai tânăr decât ea

La aproape 39 de ani, Andreea Bălan este din nou îndrăgostită ca o adolescentă. Și pentru că în ultima perioadă se poartă ca vedetele de sex feminin să se cupleze cu bărbați mult mai tineri, nici jurata de la Te cunosc de undeva nu face excepție.

După o relație eșuată cu Keo, o căsnicie ratată cu George Burcea și o dezamăgire teribilă cu Tiberiu Argint, Andreea Bălan este numai un zâmbet de când l-a cunoscut pe Victor Cornea. Acesta este unul dintre cei mai cunoscuți tenismeni din România, reușind în prezent să se claseze pe locul 84 ATP la dublu.

Andreea Bălan și Victor Cornea petrec foarte mult timp împreună, iar ea chiar l-a însoțit în Germania, la o serie de antrenamente pe care sportivul le face în această perioadă. Jurnaliștii de la CanCan au fost cei care au făcut dezvăluirea, însă relația nu pare a fi una secretă, ci mai degrabă asumată.

Andreea Bălan a vrut să se știe că are un nou iubit

Andreea Bălan a postat pe Instagram imagini de pe terenul de tenis din Stuttgart și o fotografie similară a apărut și la Victor Cornea pe story, semn că artista a vrut să arate lumii că are un nou iubit.

Victor Cornea

Tânărul tenismen are doar 29 de ani, adică este cu zece ani mai tânăr decât artistă, dar vârsta nu este deloc un impediment. Andreea Marin, Lili Sandu, Sânzâiana Negru sunt doar câteva vedete care au relații de acest tip și totul merge foarte bine.

Andreea Bălan fusese surprinsă în ultima perioadă în compania mai multor bărbați celebri, printre care Cătălin Cazacu sau Jador, dar ea a dorit să stopeze zvonurile legate de o potențială relație cu acesta.

Cu Victor Cornea, lucrurile par serioase. Tot cei de la CanCan spun că artista a fost într-o vacanță romantică la Paris cu noul ei iubit în urmă cu zece zile și se pare că nu se mai dezlipește deloc de el de atunci.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate