News

Andreea Bălan se căsătorește din nou, după divorțul de George Burcea? Cine este Victor Șuiu, bărbatul care a dat-o complet peste cap

Andreea Bălan se căsătorește din nou după divorțul de George Burcea Cine este Victor Șuiu bărbatul care a dat-o complet peste cap

Andreea Bălan s-a afișat în compania unui bărbat care pentru unele persoane poate părea misterios la prima vedere. Este vorba despre Victor Șuiu. Unii s-au gândit deja că vedeta s-ar putea chiar căsători din nou, după divorțul intens mediatizat cu George Burcea.

Artista a filmat un videoclip pentru noua ei piesă de dragoste în Dubai. Iar o piesă are nevoie și de niște imagini care să trezească interesul fanilor. Iar Andreea Bălan fix asta a obținut.

Aceasta a avut însă nevoie de ajutor așa că a apelat la serviciile lui Victor Șuiu. De altfel, încă dinainte ca piesa să fie lansată, ea a publicat niște imagini alături de acesta.

Iar fanii au rămas în primă fază uimiți și s-au gândit că cei doi ar avea o cu totul altă legătură. În realitate este vorba strict despre o colaborare profesională.

Victor Șuiu este model. El activează în domeniul modelingului de ani buni, drept urmare știe foarte bine cum să pozeze, dar și cum să transmită diferite emoții în fața camerei.

Cine este Victor Șuiu, bărbatul care a colaborat Andreea Bălan

Victor Șuiu locuiește în Dubai și de asemenea, are contracte cu numeroase companii. El pozează pentru branduri celebre străine, iar mai nou se pare că a optat și pentru colaborarea cu artista noastră.

Totul a fost făcut ca la carte, iar asta au putut observa și fanii. În videoclipul artistei, cei doi par îndrăgostiți și nu lipsesc nici atingerile tandre, care îi păcălesc pe mulți.

Să nu uităm că Andreea Bălan a vorbit recent despre viața ei amoroasă și a confirmat că este singură. Asta după ce au apărut zvonuri referitoare la o posibilă relație cu manelistul Jador.

Și cu el, artista a avut o colaborare de mare succes pentru câteva piese și se pare că proiectele nu se opresc doar aici. Cât despre un iubit, artista povestea la un moment dat că ar da o șansă iubirii, dacă ar apărea cineva în viața ei.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate