News

Am aflat cine va fi următorul eliminat de la Survivor All Stars! NU Andrei Ciobanu sau Ana Pal. Surpriza este imensă

Am aflat cine va fi următorul eliminat de la Survivor All Stars NU Andrei Ciobanu sau Ana Pal. Surpriza este imensă

Se încheie o nouă săptămână plină de surprize la Survivor All Stars. După o serie impresionantă de victorii, Faimoșii au pierdut jocul pentru imunitate și au fost nevoiți să-și trimită doi colegi la duel. Așa cum era de așteptat cei nominalizați sunt Andrei Ciobanu și Ana Maria Pal.

În urmă cu o săptămână, Iancu Sterp a dat planurile Faimoșilor peste cap și i-a oferit Anei Pal dintele imunității. Astfel Alexandra Ciomag și Ana Porgras au ajuns să se confrunte în cadrul unui joc intens. Fosta gimnastă a ieșit învingătoare și și-a asigurat locul în echipă.

Astăzi la duel vor intra Andrei Ciobanu și Ana Pal. Cu toate că nimeni nu i-ar fi dat vreo șansă luptătoarei, ei bine aceasta a reușit să-l învingă chiar pe cel căruia i-a dat un cap în gură în sezonul 2.

Cine va fi următoarea eliminată de la Survivor All Stars

În mod normal, Andrei Ciobanu ar fi trebuit să plece acasă, dar producătorii au decis să-l oprească în concurs și să-l trimită în echipa Războinicilor spre suprinderea tuturor.

Nu va fi primit deloc cu brațele deschise de foștii colegi și aceștia îl vor trimite la duel împreună cu Lola în săptămâna următoare. După aproape o lună de când scapă ca prin urechile acului, Lola va fi eliminată.

Ulterior va avea loc marea unificare și o petrecere de pomină. Fix când concurenții se pregăteau de odihnă, la 3 noaptea vor fi trimiși pe un traseu de apă, având o miză extrem de importantă. Ultimul ajuns la linia de finish nu va mai apuca practic individualele. Astfel Ana Pal, care nu știe să înoate va fi eliminată și ea.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate