News

Am aflat cine vor fi următorii doi eliminați de la Survivor All Stars! Adio Andrei Ciobanu! Cine se mai află pe lista neagră

Am aflat cine vor fi următorii doi eliminați de la Survivor All Stars Adio Andrei Ciobanu Cine se mai află pe lista neagră
28 mart. / 12:00

Continuă seria de surprize la Survivor All Stars. Faimoșii au pierdut din nou jocul pentru imunitate și în seara aceasta un nume important va părăsi show-ul. La fel ca în cazul Războinicilor, nominalizările au fost planificate în interiorul echipei, dar dintele a dat din nou totul peste cap.

Mai exact Alexandra Ciomag și Ana Maria Pal vor fi trimise la duel de către Faimoși, dar Iancu Sterp folosește dintele imunității și o salvează pe Ana Maria Pal. Automat Ana Porgras va fi nominalizată să plece acasă, dar spre deosebire de Maria Chițu reușește să-și mențină concentrarea și se impune în fața colegei sale.

Așadar Alexandra Ciomag va părăsi în seara aceasta Survivor All Stars. În următoarele săptămâni situația se complică și mai mult. Faimoșii pierd din nou imunitatea și de data aceasta îi vor propune pe Andrei Ciobanu și Ana Maria Pal.

Surprize mari la Survivor All Stars

Deși toată lumea credea că fostul Războinic va câștiga detașat, ei bine acesta pierde și își ia adio de la Faimoși. Echipa de producție schimbă regulile și în loc să-l trimită acasă pe concurentul eliminat, în reintroduc la Războinici.

Ulterior, echipa albastră pierde și Andrei Ciobanu ajunge din nou la duel, de data aceasta cu Lola, pe care o învinge și astfel ajunge în etapa unificărilor.

Așadar următorii doi eliminați vor fi de fapt două fete: Alexandra Ciomag și Lola, ambele înregistrând performanțe sportive relativ modeste, însă în aceeași situație sunt și Alexandra Duli și Ștefania Stănilă care se mențin în concurs.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate