News

Ce job a primit frumoasa Alexandra Ciomag imediat ce a fost eliminată de la Survivor All Stars? Faimoasa nu a vrut să țină secret

Ce job a primit frumoasa Alexandra Ciomag imediat ce a fost eliminată de la Survivor All Stars Faimoasa nu a vrut să țină secret

Alexandra Ciomag a fost una dintre concurentele preferate ale producătorilor. Ea a ajuns în sezonul 4 până la finalul competiției, dar acum la Survivor All Stars a fost eliminată mult mai devreme, după un duel puternic cu Ana Porgras. Cele două s-au despărțit prietene și și-au promis că vor ține legătura și în afara show-ului.

Alexandra Ciomag a fost mezina competiției, dar este considerată și cea mai frumoasă fată de la Survivor. De altfel ea a activat mult timp ca și fotomodel și cu siguranță vor veni multe oferte în această direcție pentru ea și în perioada imediat următoare.

Între timp, Faimoasa a revenit la fostul său job. Echipa unde lucra a susținut-o din plin și mai mult decât atât i-a păstrat poziția pentru a continua să lucreze aici. Alexandra Ciomag este și studentă și a transmis deja pe rețelele de socializare că vrea să-și reia studiile.

Unde lucrează Alexandra Ciomag în prezent

Simultan va lucra și la salonul Agathe Paris 45, unde este makeup artist. Aceasta nu a ținut secret acest lucru, ba chiar și-a invitat practic fanele să-i devină cliente.

„Wow!😍 La o primire mai frumoasă de atât nici nu mă aşteptam! 🥺 Echipa @agathe.paris45 , din care fac parte m-a susținut pe tot parcursul competiției @survivorromania.oficial! Imi era tare dor de echipa mea, cu care lucrez zi de zi, cu care împărtăşesc idei, gânduri şi voie bună! În domeniul în care lucrezi trebuie să te regăseşti, să te simți bine și nu în ultimul rand, să simți că mergi la “job” cu drag, pe scurt să nu simți că munceşti!

Vă aştept în salonul din Bucureşti @agathe.paris45, dar şi la mare, în Mamaia Nord la @agathe_bythesea începând cu 1 mai!

Salonul din Bucureşti @agathe.paris45 beneficiază de servicii de înfrumusețare precum extensii de gene naturale, make up @alexandraciomag_mua , pensat, laminare de gene şi sprâncene, hair, manechiură, pedichiură, dar şi micropigmentarea buzelor şi al sprâncenelor într-un stil foarte natural!

Iar pentru că sezonul de vară ne cam bate la uşă, @agathe_bythesea te primește cu bratele deschise de pe 1 Mai în departamentul de hair şi make up la @alexandraciomag_mua!”, este mesajul Alexandrei Ciomag de pe pagina ei de Instagram.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate