News

Am aflat cine a câștigat sezonul 11 Chefi la Cuțite, ultimul cu Gina Pistol! Este o surpriză imensă și face parte din echipa lui chef Sorin Bontea

Am aflat cine a câștigat sezonul 11 Chefi la Cuțite ultimul cu Gina Pistol Este o surpriză imensă și face parte din echipa lui chef Sorin Bontea

Filmările pentru sezonul 11 Chefi la Cuțite, ultimul cu Gina Pistol în rol de prezentatoare, s-au terminat demult, iar acum deja se lucrează la ediția cu numărul 12, unde Irina Fodor a fost în prim plan. Audiențele show-ului culinar au fost impresionante, iar publicul a fost foarte capitivat de rețetele delicioase prezentate atât de concurenți, cât și de cei trei chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Sezonul 10 a fost adjudecat de Florica Baboi, din echipa lui chef Sorin Bontea, care are și cele mai multe trofee la activ, șase. La acel moment, Viperele Vesele anunța învingătoarea înainte de finală, spre disperarea celor de la Antena 1.

Ei bine și de data aceasta s-a întâmplat la fel. Din nou am aflat numele câștigătorului sau mai bine zis câștigătoarei, înainte să fie difuzate ultimele episoade. Tot Viperele Vesele a făcut totul public, iar surpriza este din nou imensă.

Cine a câștigat sezonul 11 Chefi la Cuțite

Chef Sorin Bontea câștigă și trofeul cu numărul șapte, în timp ce colegii, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu rămân cu câte patru. De remarcat că Bontea a reușit să câștige și Asia Express, semn că este foarte competitiv și ambițios.

@viperele___vesele

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că prima femeie din istoria emisiunii Chefi la cutite care a primit cuțitul de aur, NINA HARITON, din echipa lui chef Sorin Bontea, va fi câștigătoarea sezonului 11 al emisiunii.
Antena 1 ne iubește! 🤩🙄
Vot Rovana! 💛”

@viperele___vesele

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate