News

A dispărut celebrul chef Florin Dumitrescu! Ce se întâmplă cu emisiunea Chefi la Cuțite! Decizia la care nimeni nu se aștepta

A dispărut celebrul chef Florin Dumitrescu Ce se întâmplă cu emisiunea Chefi la Cuțite Decizia la care nimeni nu se aștepta

Florin Dumitrescu, Sorin Botea, dar și Cătălin Scărlătescu sunt jurații emisiunii Chefi la Cuțite de la Antena 1. Evident, aceștia sunt și apropiați cu Gina Pistol, astfel că la nunta ei, doi dintre bucătari au fost prezenți.

Surpriza serii a fost însă Florin Dumitrescu. Acesta și-a schimbat look-ul complet înainte de nunta Ginei Pistol, iar mulți au rămas surprinși de ce au putut să vadă.

Și nu a fost singurul care a surprins plăcut. La marele eveniment au mai participat și vedete de renume precum Andreea Esca, Raluka, Delia Matache, Adelina Pestrițu, Connect-R, dar și Cărălin Scărlătescu și iubita sa, Doina Teodoru, care au avut o apariție de senzație.

Florin Dumitrescu a fost prezent alături de soția lui, însă transformarea era de-a dreptul incredibilă. Îl vedem mai fericit ca oricând, iar noul look îl avantajează total.

Inclusiv Cătălin Scărlătescu a rămas surprins în momentul în care și-a văzut colegul de la masa juraților. Mulți spun că nu mai seamănă cu el și că în realitate, la Chefi la Cuțite e cu totul altă persoană, deci un nou jurat.

Florin Dumitrescu, de nerecunoscut la nunta Ginei Pistol

Acum, Florin Dumitrescu nu mai are nici barbă și nici părul lung care l-au consacrat. „O nuntă superbă. Dar noua freză a lui Florin Dumitrescu… spectaculoasă”, a scris juratul, alături de fotografia în care apare și Florin Dumitrescu.

Și nu este prima oară când se întâmplă așa ceva. Anterior, chef Florin Dumitrescu a venit cu părul întins cu placa la Chefi la Cuțite, iar colegii lui a făcut mai multe glume pe seama aspectului său fizic.

Pe de altă parte, de această dată fanii au rămas uimiți. Unii spun că la masa juraților va sta un cu totul alt membru, având în vedere schimbarea de look. Totuși va mai fi nevoie de timp până atunci.

Momentan, în actualul sezon de la Chefi la Cuțite, bucătarul are fosta sa freză, așa că mai avem de așteptat până când îl vom vedea așa cum arată acum.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate