News

Alina Sorescu se căsătorește din nou la un an de la divorțul de Alexandru Ciucu? Cine îi face acum zilele mai frumoase celebrei artiste

Alina Sorescu se căsătorește din nou la un an de la divorțul de Alexandru Ciucu Cine îi face acum zilele mai frumoase celebrei artiste

A trecut un an de când Alina Sorescu anunța că divorțează și aproximativ doi ani de când presa scria că mariajul ei cu Alexandru Ciucu nu mai funcționează. Cei doi au tot negat zvonurile, dar inevitabilul s-a produs. Ruptura a fost, însă mult mai urâtă decât s-ar fi așteptat artista.

Designerul a cerut custodia fetițelor și după ce s-au tot luptat prin tribunale, instanța a decis ca o săptămână micuțele să rămână la mama, iar următoarea la tată. Alina Sorescu a fost devastată când a aflat verdictul, dar a fost nevoită să se conformeze.

Acum se dedică mult carierei și se bucură de succes, după ce înainte de divorț intrase într-un con de umbră. În jurul ei roiesc și mulți pretendenți, dar momentan vedeta nu vrea să se gândească la o nouă iubire. Cele mai frumoase zile sunt cele cu fetițele ei aproapte și își dedică întreaga viață lor.

Ce spune Alina Sorescu despre o nouă căsătorie

„Sunt într-un moment prielnic, în care încerc să fac cât mai multe lucruri profesionale care să mă încarce și să îmi dea forță și în viața mea personală. Eu activă sunt de când mă știu, de mic copil, toată lumea mă știe de la 4 ani de când am încept să cânt și, dacă stau să mă gândesc, anul ăsta se împlinesc 33 de ani de atunci. E un număr frumos de ani, o experiență uriașă pe care o am la vârsta mea și sunt foarte fericită că am reușit să acumulez atâtea. Forță am avut dintotdeauna, și putere, și imaginație, și susținere.

Poate au fost perioade în care am dat întâietate altor aspecte care au ținut de familie, am născut și crescut două fetițe, dar acum, da, simt că pot să renasc și simt că pot să îmi iau puterea de a trece peste momentele mai puțin plăcute din viața mea personală din viața profesională. Simt că mă salvează scena”, a spus artista, potrivit unica.ro.

Fanii au vrut să afle detalii și despre viața ei intimă, dar Alina Sorescu a fost rezervată ca de fiecare dată. A subliniat încă o dată că se concentrează doar pe fetițe și carieră, dragostea nefiind o prioritate pentru ea în momentul de față.

„Nu mă gândesc la asta și nici nu e cazul să discut despre asta. Nu îmi doresc decât ca fetele să fie bine și să am rezultate frumoase cu munca mea, pentru ca ele să fie mândre de mine”, a spus Alina Sorescu în cadrul unui interviu pentru viva.ro.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate