News

Toni Iuruc, dezvăluiri despre Simona Halep la opt luni de la divorț, în plins scandal de dopaj. Reacția care a lăsat pe toată lumea mască

Toni Iuruc dezvăluiri despre Simona Halep la opt luni de la divorț în plins scandal de dopaj. Reacția care a lăsat pe toată lumea mască

Simona Halep și Toni Iuruc au format un cuplu pentru aproximativ trei ani de zile, iar după o relație ce părea solidă au decis să se căsătorească în septembrie 2021. Era o perioadă foarte dificilă pentru jucătoarea de tenis din România pentru că se confrunta cu o serie de accidentări teribile, care au dus și la retragerea ei de la Jocurile Olimpice.

În luna noiembrie a anului 2022 urma să aibă loc și cununia religioasă, dar și o mega petrecere la Sinaia. Doar că Simona Halep a decis în luna septembrie că vrea să divorțeze și nimeni și nimic nu a putut să o facă să se răzgândească. La acel moment voia să se mute în Franța defintiv pentru a fi mai aproape de antrenorul ei, Patrick Mouratoglou.

Doar că toate planurile ei au fost date peste cap de acuzațiile de dopaj, care i-au făcut țăndări practic toată cariera. Și dacă la început era optimistă și spera că va reuși să-și dovedească repede nevinovăția, acum situația devine din ce în ce mai complicată. ITIA a transmis că a constatat nereguli și în pașaportul biologic al sportivei, ceea ce înseamnă probleme și mai mari.

Acuzațiile ITIA vin la scurt timp după ce Simona Halep a ieșit public și a transmis că organizația respectică îi blochează dreptul la un proces echitabil. În mod normal, acum la final de mai tenismena ar trebui să fie audiată. Însă este posibil să apară încă o amânare.

Ce spune Toni Iuruc despre noile acuzații de dopaj la adresa fostei soții

Întrebat despre situația Simonei Halep, Toni Iuruc a ales să fie foarte sec, dând de înțeles că nu mai ține deloc legătura cu fosta soție și că deja se concentrează pe alte aspecte ale vieții sale.

„Nu am nicio calitate să comentez. Are oameni specializați lângă ea. Ea știe cel mai bine ce face. Este singurul lucru pe care pot să-l spun”, a spus Toni Iuruc pentru CanCan.

În luna noiembrie 2022, la scurt timp după acuzațiile de dopaj ale Simonei Halep, acesta s-a arătat a fi dornic să-i fie aproape și a transmis un mesaj foarte frumos pentru ea. Între timp, relația s-a răcit definitic.

„Oamenii au o strategie de apărare de top, nu vreau să zic ceva care ar putea să înrăutățească situația… Un gând bun, normal, ca orice om, ca orice român, dar doar atât. Are o echipă de avocați. De la un anumit nivel încolo, ea este singura care poate să răspundă. Nu ne jucăm, sunt chestii serioase. Noi, ce-am avut de zis am zis. De la început am susținut-o cu toată dragostea, dar de acum încolo treaba e mult mai serioasă. Trebuie ca doar ea și cu echipa de avocați, conform strategiilor, să comunice. Restul, de pe lângă, ar trebui să-i lăsăm pe ei în pace, să-și facă treaba”, declara Toni Iuruc la acel moment.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate