Economie

Probleme mari la BRD! Se închide totul în România? Clienții au început să se îngrijoreze. Ce se întâmplă în prezent cu banca

Probleme mari la BRD Se închide totul în România Clienții au început să se îngrijoreze. Ce se întâmplă în prezent cu banca

BRD se află pe locul 3 în topul băncilor din România, ca număr de active, după Banca Transilvania și BCR, dar înaintea rivalilor direcți de la ING Bank și Raiffeisen Bank, care investesc enorm în marketing în această perioadă. Francezii au avut ceva probleme în ultima perioadă, iar clienții au început să se întrebe pe rețelele de socializare dacă nu cumva banca se va închide defintiv în România.

Reprezentanții BRD au dat mai multe mesaje de-a lungul timpului, prin care au dorit să transmită stabilitatea, inovație, excelență și cele mai bune oferte. Doar că din punct de vedere digital au cam reușit să-și scoată din minți clienții inclusiv din cauza aplicațiilor pe care le promovează intens în aceste zile.

„Te-am prins cu această postare în drum spre mare? Sau în vârf de munte, cu gânduri de relaxare. Ai acces la internet, ai și banking simplificat, oricând și oriunde vrei tu. Instalează-ți YOU BRD 100% online și faci totul din mișcare: plătești facturi, ai transferuri instant, poți să deschizi conturi de economii și câte și mai câte. Hai pe brd.ro/you să faci cunoștință cu banking-ul simplificat!”, este mesajul celor de la BRD.

Are BRD probleme mari și le ține ascunse?

Doar că mai mulți clienți au scris pe rețelele de socializare că sistemul nu este funcțional, ba chiar că apar tot felul de probleme la orice serviciu promovat de bancă, săptămână de săptămână

„Păcat că nu mai funcționează de aproximativ o săptămână”

„Eu nu reușesc nici măcar înregistrarea să o fac! Introduc toate datele cînd cred că e gata încep de la capăt cu adresa de email…etc! Era bună aplicația my BRD.”

„Vine notificarea de autorizare tranzactie si este ecranul alb, de cateva zile nu mai pot autoriza tranzactii. In fiecare sapt e cate o problema”

Reprezentanții BRD au preluat mesajele și au dat asigurări că se vor rezolva toate problemele, imediat ce se vor identifica erorile pe care le tot acuză clienții.

Mai multe falimente au zguduit piața bancară în ultimele luni, astfel că în prezent toți cei cu conturi în bănci sunt foarte precauți atunci când vine vorba de banii pe care-i țin depuși la BRD sau la oricare alt rival al acesteia.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate