News

Ai contract la ENEL dar vrei să treci la Hidroelectrica? Ce trebuie să știi neapărat. Care sunt prețurile reale

Ai contract la ENEL dar vrei să treci la Hidroelectrica Ce trebuie să știi neapărat. Care sunt prețurile reale

Românii care au contract cu ENEL și vor să treacă la Hidroelectrica trebuie să știe câteva detalii importante. Furnizorul de energie electrică are o nouă ofertă care este greu de refuzat.

Hidroelectrica a anunțat o nouă ofertă la energia electrică pentru consumatorii casnici, iar aceasta i-ar putea determina pe unii români care au contract cu ENEL să plece de la furnizorul respectiv. Potrivit anunțului Hidroelectrica, este vorba despre oferta VIITOR VERDE care are un cost de 0,28404 lei/KWh. Prețul include componenta de achiziție a energiei electrice, inclusiv tariful de transport, componenta de introducere a energiei electrice în rețea și componenta de furnizare.

”Prețul energiei electrice (include TG, tariful de transport – componenta de introducere a energiei electrice în rețea) pentru o perioadă contractuală de 12 luni este de 0.28404 lei/kWh; Prețul energiei electrice active (fără TG, tariful de transport – componenta de introducere a energiei electrice în rețea) pentru o perioadă contractuală de 12 luni este de 0.28000 lei/kWh; Prețul final de contract furnizare energie electrică în funcție de amplasarea geografică a locului de consum este anexat prezentei oferte”, arată furnizorul de energie.

Pentru încheierea contractului de furnizare energie electrica se va utiliza PORTALUL CLIENT HIDROELECTRICA, secțiunea Contractare, mai spune compania.

Hidroelectrica ar putea prelua clienți de la ENEL

De asemenea, Hidroelectrica le spune celor interesați și despre ce alte beneficii mai pot avea parte, fiind vorba despre:

  • Energie verde
  • Termen de plată relaxat: 45 zile de la emiterea facturii
  • Comunicarea și transmiterea sigură a documentelor folosind mijloacele online
  • Accesibilitatea deplină: Furnizare energie electrică în orice locație din România
  • Corectitudine 100%: garanția că NU există tarife ascunse în contractul de furnizare
  • Posibilitatea de a introduce indexul autocitit, de a consulta informațiile despre facturi și de a transmite diverse solicitări prin intermediul portalului pus la dispoziție (https://client.hidroelectrica.ro/contractare) precum și telefonic, prin intermediul serviciului de Call Center la numerele de telefon 021 9834, 021 9861
  • Facilitarea relației cu operatorul de rețea în baza mandatului acordat
  • Consultanță în domeniul furnizării energiei electrice

Oferta este destinată clienților casnici și este valabilă pentru contractele încheiate în perioada 01.04.2023 – 30.06.2023.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate