News

Ai băgat benzină sau motorină de la OMV Petrom? Poți să primești 500 de lei până pe 30 noiembrie. Ce trebuie să faci

Ai băgat benzină sau motorină de la OMV Petrom Poți să primești 500 de lei până pe 30 noiembrie. Ce trebuie să faci

Ai alimentat cu benzină sau motorină de la Petrom sau te-ai oprit pur și simplu la benzinărie pentru a achiziționa ceva? Află că ai șansa să primești niște bani.

Petrom și Auchan au lansat o campanie extrem de interesantă pentri clienții fideli. Ai șansa să primești un premiul de 500 de lei dacă ai alimentat cu benzină sau cu motorină, ori dacă ai achiziționat ceva din benzinărie.

Campania se desfășoară până pe 30 noiembrie, astfel că mai ai puțin timp la dispoziție să te mobilizeze. Ce ai de făcut? Dacă ajungi în stațiile Petrom, respectiv în magazinele MyAuchan din aceste stații, poți fi recompensat.

Nu trebuie decât să păstrezi bonul fiscal și să îl utilizezi pentru a te înscrie la tombola organizată. 10 persoane norocoase au șansa să câștige câte 500 de lei.

Cum poți să primești 500 de lei de la Petrom și Auchan

Iar pașii sunt foarte simpli de urmat, astfel că orice client se poate înscrie și are șansa să câștige 500 de lei. Nu există nici limite de încasare, astfel că poți alimenta cu bani puțini și poți achiziționa orice produs dorești.

„Magazinele MyAuchan acum în statii Petrom din toata țara. Si alimente și alimentare. Zilnic. Faci cumpărături pentru acasă sau/și alimentezi cu carburant?

Până pe 30 noiembrie ai șansa de a câștiga unul dintre cele 10 premii zilnice de 500 lei fiecare! Tot ce trebuie să faci este să păstrezi bonul fiscal și să îl înregistrezi pe website. Mult succes!”, este campania lansată de Auchan și Petrom.

Astfel, dacă vrei să fii unul dintre câștigători, mai bine te grăbești. Campania a început deja de câteva zile și se încheie la finalul lunii, astfel că timpul este limitat.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate