News

Adio BCR! Decizie radicală la conducerea băncii. Ce trebuie să știe clienții

Adio BCR Decizie radicală la conducerea băncii. Ce trebuie să știe clienții

Adio BCR?! O decizie radicală a fost luată fix la conducerea băncii. Despre ce este vorba? Sistemul bancar a fost lăsat în urmă de un om important.

BCR pierde un om extrem de important. Potrivit Ziarul Financiar, este vorba despre Bogdan Speteanu, care a deținut funcția de director executiv produse corporate şi a condus în ultimii ani divizia IMM în cadrul BCR.

Acesta renunță la activitatea lui din sistemul bancar și vrea să devină antreprenor. Potrivit sursei citate, Bogdan Speteanu a decis să lase în urmă sistemul bancar.

Deși a deținut funcții importante precum cea de director executiv produse corporate şi a condus în ultimii ani divizia IMM, după ce anterior a fost şi CEO al BCR Leasing, acum, acesta devine antreprenor.

Deși a decis să le spună adio celor de la BCR, s-ar părea că planurile pe care acesta le are sunt unele cât se poate de mărețe. De asemenea, el nu lucrează singur, cea re aproape o altă personalitate importantă.

Schimbări majore la conducerea BCR. Un om cheie spune adio sistemului bancar și trece la afaceri

Bogdan Speteanu de la BCR va lucra alături de Mircea Dihel, fostul CEO al Ţiriac Leasing, la dezvoltarea unei platforme de tip mobility-as-a-service (MaaS).

Aceasta urmează să ofere servicii de leasing operaţional destinate mai multor tipuri de persoane. Este vorba despre persoanele fizice, liber profesioniști, companii mici și nu numai. Acest lucru se va realiza în baza unui abonament lunar.

Conform informațiilor obținute de Ziarul Financiar, platforma urmează să fie lansată în cea de a doa jumătate a anului. Informația a fost confirmată și de către cofondatorii start-up-ului MOOV Leasing. I

În ceea ce privește investiția necesară în dezvoltarea platformei, aceasta se ridică momentan la 3 mil. euro. Totodată, sursa citată mai precizează și că în perioada următoare vor avea loc mai multe runde de majorări ale capitalurilor investite.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate