News

Ai cont sau card la Banca Transilvania? Se modifică aceste detalii extrem de importante. Toți clienții trebuie să știe de acum

Ai cont sau card la Banca Transilvania Se modifică aceste detalii extrem de importante. Toți clienții trebuie să știe de acum

Banca Transilvania anunță schimbări majore în materie de credite. Numeroși clienți trebuie să știe ce se va întâmpla cu ratele lor lunare în această perioadă.

Banca Transilvania le oferă clienților posibilitatea de a plăti rate mult mai mici. Cum e posibil acest lucru? Există niște reguli referitoare la modul de rambursare pe care mulți nu le cunosc.

Orice client poate solicita rambursarea cu rate descrescătoare, anunță reprezentanții de la Banca Transilvania. Astfel, poți ajunge, după preferințe, să plătești mai puțin în anumite perioade.

De asemenea, pentru cei care vor să ramburseze creditul în rate egale, există posiblitatea care suma să nu se mai schimbe niciodată. Mai sunt însă și alte reguli.

Pentru a le afla în totalitate și pentru a alege cea mai rezonabilă ofertă pentru creditul tău, reprezentanții de la Banca Transilvania îi invită pe clienți în una dintre sucursalele sale.

Ce poți  să faci cu creditul de la Banca Transilvania

„Îți faci o idee care este rata creditului – se calculează în funcție de produsul ales, suma și perioada de creditare dorită, precum și de tipul dobânzii. Modul de rambursare poate fi schimbat când dorești, pe parcursul creditului. Rambursarea cu rate descrescătoare presupune o rată de plată în cuantum mai mare în prima perioadă de derulare a creditului și o evoluție descendentă până la finalul perioadei de rambursare.

Dacă alegi să rambursezi creditul prin rate egale, valoarea ratei lunare este aceeași în fiecare lună. Suma pe care o poți împrumuta depinde și de gradul de îndatorare prevăzut de reglementările în vigoare – indiferent de modul de rambursare. Cum poți solicita trecerea la rate descrescătoare/egale: te așteptăm la bancă”, se arată în oferta celor de la Banca Transilvania.

Această ofertă s-ar putea să fie pe placul multor clienți, având în vedere inflația și explozia dobânzilor din ultimul an de zile, care multor persoane le-a adus câteva probleme.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate