News

Chef Florin Dumitrescu pleacă de la Chefi la Cuțite? Cine i-ar putea lua locul și câți bani i-a oferit LIDL pentru un nou contract

Chef Florin Dumitrescu pleacă de la Chefi la Cuțite Cine i-ar putea lua locul și câți bani i-a oferit LIDL pentru un nou contract

Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari din România. Cu toate că este cel mai tânăr jurat de la emisiunea ”Chefi la cuțite”, el este la fel de bun ca ceilalți.

Din meseria de bucătar pot ieși mulți bani, dar trebuie să muncești mult pentru asta. O spune chiar chef Florin Dumitrescu.

”Meseria de chef poate fi bănoasă. Condiţiile ca un chef să ajungă să încaseze sume cu trei zerouri, în valută, sunt totuşi foarte stricte. Dacă îţi faci meseria cu responsabilitate, dacă eşti creativ, dacă aduci încasări firmei cu care colaborezi, poţi ajunge şi la un astfel de salariu.

Am învăţat de la cei mai buni. Am învăţat de la toţi bucătarii alături de care am transpirat în service, am învăţat de la toate femeile de la vase alături de care am muncit, am învăţat de la cei care practică meseria asta fără pensete legate de tunică cu numele înscris pe piept”, spune juratul de la Antena 1.

Chef Florin Dumitrescu pleacă de la ”Chefi la Cuțite”?

Dacă chef Florin Dumitrescu ar pleca de la Antena 1, acesta ar fi înlocuit de chef Patrizia Paglieri, însă este greu de crezut că va pleca totuși de la acest post de televiziune.

În ceea ce privește salariul pe care îl primește la Antena 1, nu se știu prea multe detalii.

Chiar și așa, chef Florin Dumitrescu nu s-a limitat doar la locul de muncă pe care îl are la Antena 1. Acesta colaborează și cu LIDL, primind lunar sume între 5.000 și 10.000 de euro, scrie Showblitz.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate