News

Cătălin Scărlătescu, dar afară definitiv de la Chefi la Cuțite? Gestul făcut de bucătar chiar în direct. Moment mai mult decât jenant

Cătălin Scărlătescu dar afară definitiv de la Chefi la Cuțite Gestul făcut de bucătar chiar în direct. Moment mai mult decât jenant

Chef Cătălin Scărlătescu riscă să fie dat afară de la msa juriului Chefi la Cuțite? Gestul făcut de faimosul bucătar s-ar putea să îi pună pe gânduri pe producători.

A fost o seară intensă la Chefi la Cuțite. Dincolo de provocările pe care concurenții au fost nevoiți să le ducă la bun sfârșit, cei trei jurați au avut momente în care și-au păstrat cu greu cumpătul.

Atât Florin Dumitrescu cât și chef Sorin Bontea, dar și Cătălin Scărlătescu au devenit extrem de nervoși. Dacă primii doi au fost cât de cât rezervați, iată că iubitul Doinei Teodoru a început să urle în timpul filmărilor.

Cătălin Scărlătescu a început să își ceară scuze după criza de nervi pe care a avut-o. Chiar și așa, rămâne de văzut dacă producătorii vor trece cu vedea gestul său de la Chefi la Cuțite.

”Vă rog frumos să mă credeți că nu mi-aș dori și nu îmi doresc să țip la ei, dar singurul și cel mai ocărât o să fie cuțitul de aur, pentru că la preselecții, când i-am dat cuțitul de aur, el mi-a spus așa ‘Eu sunt head chef’. Știți cum a fost el astăzi? Pentru limba română, Scărlătescule, apasă tasta 1 ”, a declarat maestrul bucătar.

Momente tensionate la Chefi la Cuțite

De cealaltă parte, Florin Dumitrescu s-a enervat și el pe un concurent. Este vorba despre Andrea Sabini. Bucătarul a avut și el câteva replici acide, însă lucrurile s-au calmat rapid.

În ceea ce îl privește pe Sorin Bontea, acesta a fost scos din sărite de Constantin Onțu. Concurentul era presat de timp și a făcut câteva greșeli majore.

Iar juratul Chefi la Cuțite a avut la rândul său o reacție complet neașteptată, însă a încercat să fie destul de rezervat, nu precum colegul său, Cătălin Scărlătescu.

”Când mă uit între farfurii….Alo, băiatu’! Băi, Constantine! Îți dai seama, să nu o pui în farfurie, ci între farfurii. Era o rață pe masă! Băi, Constantine! Ia-o”, au fost cuvintele lui Sorin Bontea la adresa lui Constantin Onțu.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate