Economie

Ai cont sau card la Raiffeisen Bank? Banca dă clienților vouchere eMag în valoare de 10.000 lei fiecare. Cum puteți primi acest super cadou

Ai cont sau card la Raiffeisen Bank Banca dă clienților vouchere eMag în valoare de 10.000 lei fiecare. Cum puteți primi acest super cadou

A venit vara și curge cu campanii promoționale la toate companiile, inclusiv la bănci. Austriecii de la Raiffeisen Bank sunt printre cei mai generoși cu clienții lor. Aceștia oferă trei vouchere la eMag în valoare de 10.000 lei fiecare, dar cu o condiție.

Toți cie care folosesc cardul Visa de la Raiffeisen Bank și fac cumpărături cu acesta în valoare de 7.000 lei cumulat în perioada 1 iunie – 31 august intră automat în tragerea la sorți pentru unul din premiile puse în joc.

„Plateste cat mai des cu cardul tau Visa de la Raiffeisen vara asta si ai mai multe sanse sa castigi.

Cumpara tot ce vrei vara asta si plateste usor cu cardul, telefonul sau ceasul prin Apple Pay sau Google Pay! Iar daca ai plati cumulate in valoare de minimum 7.000 lei în perioada 01.06 -31.08.2023, intri automat în tragerea la sorți pentru premiul cel mare: unul dintre cele 3 carduri cadou eMAG in valoare de 10.000 lei fiecare.”, este anunțul celor de la Raiffeisen Bank.

Încă un cadou de la Raiffeisen Bank

Veștile bune pentru clienți nu se opresc aici. În fiecare lună a acestei veri, adică iunie, iulie și august, banca mai vine cu o serie de cadouri, de data aceasta ceva mai mici, dar foarte necesare tuturor.

„Si, daca nu era suficient, daca faci plăți de minimum 2.000 lei în fiecare lună a verii, participi automat în tragerea la sorți pentru unul dintre premiile lunare: 3 carduri cadou Complice în valoare de 350 lei fiecare pentru experiențe de vară și mai electrizante.”, este mesajul băncii.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate