News

Raiffeisen Bank le dă bani acestor clienți. Decizie de ultimă oră. Oferta e limitată

Raiffeisen Bank le dă bani acestor clienți. Decizie de ultimă oră. Oferta e limitată

Raiffeisen Bank vine cu o decizie de ultimă oră pentru clienții săi. Poți să primești bani într-un mod foarte simplu, așa că mai bine profiți de ea.

După scandalul Schengen, atât Raiffeisen Bank cât și BCR au tot încercat să vină cu numeroase oferte tentante pentru clienții lor. Și iată că băncile continuă să devină din ce în ce mai atractive.

De această dată, Raiffeisen Bank îi învață pe clienții săi să economisească. Există o opțiune în aplicația bancară pusă la dispoziție care te poate ajuta să strângi sume consistente.

Este vorba despre opțiunea SavingBox, de care orice client poate beneficia. Odată activată, această opțiune te ajută să strângi bani din plățile zilnice efectuate.

Practic plătești cu cardul de debit, iar  ”mărunțișul” se adună în contul de economii. Ai acces oricând la acești bani, spun cei de la Raiffeisen Bank, iar ce este cel mai interesant abia acum urmează.

Oferta Raiffeisen Bank prin care clienții pot să primească bani

Potrivit reprezentanților băncii, sumele adunate în conturi ajung să îți aducă și o dobândă avantajoasă. Practic, Raiffeisen Bank te ”plătește” ca să strângi bani în contul de economii.

Ce procent oferă banca? Pentru asta, orice client trebuie să între în aplicația Raiffeisen Smart Mobile și să fie la curent cu întreaga ofertă. De asemenea, aveți grijă să și citiți și regulamentul.

„Tu știi cât de simplu e să economisești pentru dorințele tale ? De Ziua Internațională a Coșului de Cumpărături, activează opțiunea SavingBox din aplicatia Raiffeisen Smart Mobile și începe să pui deoparte un procent din plățile efectuate în fiecare zi, cu cardul tău de debit.

Banii se strâng într-un cont de economii la care ai acces oricand și primești și o dobândă avantajoasă. Da, e simplu ca „Add to Cart””, se arată în oferta lansată de către cei de la Raiffeisen Bank România.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate