News

Zodia care va fi lovită de karma. Își va schima viața total, apare o persoană nouă. Cristina Demetrescu, previziuni complete

Zodia care va fi lovită de karma. Își va schima viața total apare o persoană nouă. Cristina Demetrescu previziuni complete
17 mart. / 07:30

Horoscop. Cristina Demetrescu anunță zile de vis pentru unele zodii. Au șansa să se îndrăgostească, au șansa să ia decizii importante, iar ăsta este doar începutul.

Astrologul Cristina Demetrescu spune că perioada următoare se arată a fi una extrem de intensă pentru Raci. Nativii acestei zodii primesc vești bune din străinătate, iar alții au mare noroc pe plan amoros. Karma își va face apariția.

Sunt Raci care își pot schimba viața complet în doar câteva zile. Ajung să se îndrăgostească de omul potrivit, sau, în alte cazuri, pot să acapareze niște informații care să le schimbe perspectiva asupra vieții.

”Racii ar putea să primească veşti din afara graniţelor ţării, poate veşti bune de la prieteni, unii se pot îndrăgosti şi asta le poate schimba viaţa pentru următorii ani. Sau ar putea să citească o carte care să le deschidă orizonturi noi şi poate se gândesc să urmeze chiar o facultate. De asemenea, pot avea revelaţii spirituale şi asta le întăreşte credinţa”, spune astrologul.

Zodia care poate face o mare greșeală

Și nici nativii din zodia Leu nu sunt mai prejos. Cei născuți sub acest semn zodiacal fac bani frumoși în luna februarie, însă lucrurile bune s-ar putea să le mai creeze și neplăceri.

Leii trebuie să primească un sfat de la o persoană de încredere, cu experiență, pentru că riscă să facă greșeli majore. De asemenea, trebuie să fie atenți și la oamenii în fața cărora sunt generoși, pentru că unele lucruri nu sunt ce par a fi.

”Leii ar trebui să urmeze nişte sfaturi de la oameni, pentru că ei sunt în general generoşi, poate puţin naivi şi ar putea să intre într-o penitenţă financiară dacă merg pe încredere. Adică, nu te apuci să faci un credit, ca să-şi cumpere iubitul o maşină, de aceea trebuie să fie foarte atenţi. Lor le intră bani, dar trebuie să fie foarte atenţi în numele cui fac favoruri”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate