News

Cele două zodii care primesc rune cu noroc! Pot câștiga enorm de mulți bani dacă fac asta. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Cele două zodii care primesc rune cu noroc Pot câștiga enorm de mulți bani dacă fac asta. Mihai Voropchievici previziuni complete
08 feb. / 18:20

Horoscop. Mihai Voropchievici anunță o săptămână de vis pentru unele zodii și de asemenea, vine și cu o serie de sfaturi pentru alți nativi, valabile în perioada următoare.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru zilele care urmează și se pare că cele mai multe zodii trebuie să se pregătească pentru o perioadă cât se poate de benefică.

Conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, runele vin cu un sfat pentru Raci. Nativii acestei zodii au parte o săptămână mult mai bună, așa că ar fi bine să uite de grijile și de problemele care le-au dat mari bătăi de cap și să profite de momentele frumoase de care vor avea parte.

”Racul este sfătuit să dea la o parte toate grijile şi toate problemele legate de trecut. Să se pregătească de o săptămână mult mai bună”, spune numerologul.

Nativii din zodia Leu au șansa să dea marea lovitură fix în perioada următoare. Aceștia primesc o oportunitate prin care le pot demonstra celor din jurul lor ce pot să facă, însă e nevoie de și o mobilizare masivă.

Zodia care va da marea lovitură

La final însă, aceștia ies învingători, lucru pe care și-l doreau de foarte mult timp. ”Leii să se mobilizeze şi să arate de ce sunt în stare. Vor triumfa”, adaugă Mihai Voropchievici.

Pentru Fecioare, runele aduc un mesaj dublu. La fel ca și Racii, cei născuți sub acest semn zodiacal trebuie și ei să lase grijile în urmă și să se mai relaxeze.

S-au tot consumat pentru starea de sănătate a unei persoane dragi, însă iată că lucrurile s-au aranjat între timp.

”Fecioara primeşte un mesaj dublu. Să se relaxeze şi să nu îşi mai facă probleme. Să lase şi grijile pentru cineva apropiat, pentru că are o sănătate foarte bună”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate