News

Vrei să cumperi asigurare auto RCA ieftină și sigură? Banca Transilvania vine cu o ofertă greu de refuzat. În plus oferă și premii clienților. Oferta este valabilă doar o lună

Vrei să cumperi asigurare auto RCA ieftină și sigură Banca Transilvania vine cu o ofertă greu de refuzat. În plus oferă și premii clienților. Oferta este valabilă doar o lună

Banca Transilvania vine cu o super ofertă pentru clienții săi. Poți să primești gratuit aceste premii, doar dacă faci o singură plată cu cardul tău bancar.

Banca Transilvania are de gând să atragă un număr mare de clienți cu noua sa ofertă. Reprezentanții băncii anunță o super campanie valabilă timp de o lună de zile.

Astfel, de pe 12 iunie și până pe 12 iulie, orice client care făcea asigurarea RCA direct din aplicația pusă la dispoziție de Banca Transilvania poate câștiga premii.

Cei care vor să afle ce premii au șansa să câștige, dar și ce alte reguli trebuie să respecte sunt invitați să consulte site-ul oficial al băncii. Șansele de câștig par a fi însă destul de mari.

”Știai că dacă îți faci asigurare RCA direct din BT Pay în perioada 12 iunie – 12 iulie poți câștiga premii ? Mai multe detalii despre campanie găsești în app sau în regulamentul de pe site-ul nostru”, este anunțul făcut de cei de la Banca Transilvania.

Banca Transilvania, anunț pentru clienții săi

Să nu uităm că banca vrea să își știe și clienții în siguranță. Anterior acestui concurs, reprezentanții Băncii Transilvania au venit cu un anunț referitor la ridicarea cardului bancar, ori a PIN-ului.

Cei care nu vor să facă un drum, dar au un om de încredere, îl pot trimite pe el pt ridicarea cardului bancar. Totuși, persoana respectivă ar nevoie de un document de la notar prin care să fie împuternicit.

Deși acest lucru le-ar putea crea probleme anumitor clienți, Banca Transilvania spune că își dorește ca oricine să fie în siguranță când vine vorba de contul și de banii săi.

“În cazul în care vrei ca ridicarea cardului și / sau a PIN-ului să fie făcută de către o altă persoană (în care ai multă încredere), acest lucru este posibil doar prin împuternicirea acesteia printr-o procură notarială cu apostilă, în care să fie precizată ridicarea cardului și / sau a PIN-ului. Știm, poate părea birocratic, dar e doar spre binele tău”, arată banca.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate