News

Vine o schimbare majoră legată de asigurărilor auto RCA. Va fi prăpăd! Milioane de români vor fi afectați

Vine o schimbare majoră legată de asigurărilor auto RCA. Va fi prăpăd Milioane de români vor fi afectați

Deputații social-democrați au în vedere mai multe propuneri pentru modificarea pieței asigurărilor auto RCA. Amendamentele în discuție au trecut deja de Senat, iar acum sunt discutate în Camera Deputaților.

Deputații PSD doresc ca regulile care reglementează plata despăgubirilor să fie mult mai apropiate de cele practicate de restul Europei.

De exemplu, în cazul unui accident, șoferii păgubiți vor fi obligați să își repare mașina doar în service-ul care are o convenție de colaborare cu asiguratorul șoferului vinovat.

În cazul în care păgubitul dorește să facă reparațiile la un alt service, reparația se face doar cu un acord din partea asigurătorului, conform economica. net.

Ce alte schimbări vor mai avea loc pe piața asigurărilor auto RCA

Deputații PSD mai au în vedere modificarea felului în care se face plata. Aceasta nu se va mai putea face anticipat, direct către păgubit, decât dacă pagubele sunt mai mici de 400 de euro.

Plata în avans va fi 0, dacă dauna medie a poliței de asigurare RCA este de peste 1.800 de euro.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate