News

Adio definitiv Toni Iuruc! Cu cine a apărut în public jucătoarea de tenis. Sportiva a decis să nu se mai ascundă

Adio definitiv Toni Iuruc Cu cine a apărut în public jucătoarea de tenis. Sportiva a decis să nu se mai ascundă
Simona Halep și Toni Iuruc la petrecerea de cununie civilă. Foto: DigiSport

Simona Halep și Toni Iuruc urmau să se căsătorească și religios în toamna anului trecut, doar că în loc de petrecere sportiva a decis să meargă la notar și să pună capăt scurtei sale căsnicii. Planurile sale erau destul de clare la acel moment. Voia să se mute în Franța pentru a fi cât mai aproape de antrenorul său, Patrick Mouratoglou.

Doar că viața ei s-a transformat rapid într-un coșmar când s-a trezit peste noapte suspendată pentru dopaj. Au trecut opt luni de atunci și Simona Halep nu a fost nici măcar audiată până acum. Specialiștii sunt de părere că aceasta nu va putea scăpa fără suspendare.

Mai multe surse din anturajul sportivei au dezvăluit că aceasta ar fi regretat divorțul de Toni Iuruc, pentru că acesta i-a fost alături în perioada în care a fost accidentată și asta a ajutat-o mult. Acum lucrurile s-au schimbat.

Cu cine a fost văzută Simona Halep

Simona Halep și-a vândut și vila de 5 milioane de euro în care locuia cu Toni Iuruc și și-a achiziționat un apartament de un milion de euro în zona de nord a Capitalei. Și pentru a marca momentul, ea a ieșit în oraș cu mai mulți prieteni. A decis să nu se mai ascundă și chiar a acceptat să se fotografieze cu cântăreața Bianca Sârbu in urma cu ceva timp.

Ea s-a mai afisat si cu prietena ei buna, Georgiana Herda care o insoteste peste tot. Cat despre un nou iubit, nu se stie nimic clar pana acum, dar a tot fost vazuta alaturi de un francez de la Academia Mouratglou.

Cât despre Toni Iuruc, acesta nu s-a mai apropiat de fosta lui soție de mult timp. În schimb a fost și el văzut în compania mai multor domnișoare superbe, dar a transmis clar că nu are de gând să se mai căsătorească. Ar fi a patra nuntă și nu este dispus să mai facă acest pas, ținând cont de ultima mare dezamăgire.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate