News

Stațiunea din România care seamănă cu Mykonos sau Ibizia! Este foarte ieftină, dar totul este îmbrăcat în lux. Mulți români nu știau cât s-a transformat

Stațiunea din România care seamănă cu Mykonos sau Ibizia Este foarte ieftină dar totul este îmbrăcat în lux. Mulți români nu știau cât s-a transformat

A venit vara și deja românii iau cu asalt plajele din Grecia și Bulgaria. Asta pentru că sunt mai ieftine și mai luxoase, spun ei. Însă puțini știu că și pe litoralul românesc există un loc unde distracția este la cote maxime, iar prețurile sunt destul de mici.

Altă dată, doar stațiunea studenților, astăzi Costinești este vizitat și de cupluri sau grupuri de prieteni care caută să cheltuie puțin, dar să se simtă ca și cum ar fi în Mykonos sau Ibiza.

Anul trecut, în Costinești au fost organizate foarte multe evenimente care semănau izbitor cu ceea ce se întâmplă pe cea mai luxoasă dintre insulele grecești.

În 2022, tarifele la final de sezon erau foarte accesibile. Și acum sunt la fel, pentru că încă nu am intrat în zona fierbinte a anului, adică atunci când există cea mai mare cerere din partea turiștilor.

Distracție și lux ca-n Mykonos, dar la prețuri mici

Ana Bolboceanu, proprietar de pensiune, spune că ofertele sunt pentru toate gusturile și că prețurile au scăzut extrem de mult la finalul sezonuli trecut, fiind accesibile pentru aproape toți oamenii. Acest lucru s-a văzut pentru că stațiunea a fost plină de turiști.

„Avem oferte pentru toate gusturile. Preţurile sunt mult mai accesibile. Au scăzut. Sunt reduceri destul de bune. De la 350 la 250 de lei, camere cu baie, aer condiţionat, frigider. Adică toate dotările”, spune aceasta.

Așadar pentru cei care caută Mykonos sau Ibiza în România, pot încerca în acest an măcar un weekend și Costinești-ul. Mulți dintre cei care au fost în urmă cu un an au avut numai cuvinte de laudă și spun că stațiunea s-a transformat foarte mult și acum arată extrem de bine totul. Plus că evenimentele organizate par a fi desprinse direct din Grecia.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate