News

Adio ENEL, Hidroelectrica sau Electrica Furnizare! Compania care vine acum cu cele mai mici prețuri la energie. Facturile pot fi mult mai mici

Adio ENEL Hidroelectrica sau Electrica Furnizare Compania care vine acum cu cele mai mici prețuri la energie. Facturile pot fi mult mai mici

ENEL, Hidroelectrica sau Electrica Furnizare au parte de o nouă lovitură. Majoritatea românilor caută furnizorii cu cele mai mici prețuri, iar unii dintre ei chiar au găsit modalitatea prin care facturile lunare sunt mult mai mici.

Orice român, indiferent de furnizorul de energie pe care îl are, vrea facturi cât mai mici de plată la finalul lunii. Unii dintre ei chiar reușesc să își împlinească acest “vis”, iar acest bărbat este unul dintre ei.

Eduard Mihailov, care și-a luat adio de la ENEL, Hidroelectrica sau Electrica Furnizare, a contribuit din propriul buzunar cu doar 2.250 de lei în cadrul programului Casa Verde. Statul a suplimentat această sumă cu încă 20.000 de lei, rezultând că locuința sa a devenit independentă energetic. Ca urmare, acum primește la sfârșitul fiecărei luni facturi la utilități semnificativ mai mici decât alți români care nu au luat această inițiativă.

”Sprijinul din partea statului a fost de 20.000 de lei şi noi am pus 2.250 de lei. Capacitatea este de 3 kWh. A fost un vis, să ajungem la energia regenerabilă despre care se tot vorbeşte, să producem curent singuri”, a declarat acesta pentru Observator News.

Mulți români au luat exemplul lui Eduard Mihailov și au renunțat la ENEL, Hidroelectrica sau Electrica Furnizare

Un număr semnificativ de români au obținut finanțare prin programul Casa Verde. Anterior au existat indicii că programul va suferi o descentralizare, responsabilitatea gestionării dosarelor fiind transferată către primari.

La jumătatea lunii ianuarie 2023, Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) raportează că există peste 35.000 de prosumatori în toată țara. De asemenea, ANRE anticipează o nouă creștere a numărului de prosumatori până la sfârșitul acestui an. Concret, ANRE se așteaptă ca încă 100.000 de români să devină prosumatori, scrie showblitz.ro.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate