News

Stațiunea din România care a fost renovată și te simți ca-n Rai acum. Parcă ai fi în Elveția. În plus, prețurile sunt acum foarte mici

Stațiunea din România care a fost renovată și te simți ca-n Rai acum. Parcă ai fi în Elveția. În plus prețurile sunt acum foarte mici

Mulți turiști preferă România și au și de ce. Pe lângă multitudinea de locuri minunate și unice, unele dintre ele sunt și ieftine. La fel se întâmplă și acest loc – prețurile sunt foarte mici, iar condițiile foarte bune.

Baza de tratament și agrement recent deschisă la Ocna Mureș, în județul Alba, a atras deja un număr semnificativ de vizitatori, mii de persoane explorând stațiunea de la inaugurarea sa în luna mai. Turiștii au fost încântați de facilitățile excepționale și de prețurile accesibile oferite.

În special, copiii cu vârsta sub 7 ani beneficiază de intrare gratuită, în timp ce cei cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani plătesc o taxă simbolică de 35 de lei pe zi petrecută în stațiune. Popularitatea stațiunii este evidentă, întrucât a primit deja peste 30.000 de vizitatori din toate colțurile țării.

Pentru adulți, taxa de intrare în timpul săptămânii, de luni până vineri, este stabilită la 60 de lei. În weekend, costul crește ușor, ajungând la 70 de lei. În plus, sunt disponibile bilete de sezon la 50 de lei pe zi pentru adulți și 25 de lei pe zi pentru copii, oferind o opțiune rentabilă pentru sejururi prelungite.

Potrivit site-ului oficial, se precizează că durata minimă a unui abonament este de 7 zile în stațiunea românească recent înființată. Stațiunea funcționează zilnic între orele 9:00 și 22:00 și oferă o gamă modestă de facilități.

Situată în județul Alba, stațiunea dispune de un total de 7 piscine, incluzând atât opțiuni cu apă dulce, cât și cu apă sărată, o piscină olimpică și o piscină dedicată copiilor. Unele dintre aceste piscine sunt situate în interior, în timp ce altele sunt situate în aer liber. În plus, vizitatorii au posibilitatea de a se răsfăța cu diverse tratamente de wellness, cum ar fi masaje, kinetoterapie, electroterapie și consultații medicale.

Peste 30.000 de oameni au vizitat această locație minunată din România

Construcția băilor sărate de la Ocna Mureș a fost finanțată din fonduri publice. Silviu Vințeler, primarul orașului Ocna Mureș, a declarat că proiectul a primit finanțare atât de la Consiliul Județean Alba, cât și de la Consiliul Local Ocna Mureș, investiția totală fiind de 7 milioane de euro.

„Veniturile se cifrează la aproape 1,7 milioane de lei. 67% din intrări au fost pentru 4 ore, iar 33% – pentru întreaga zi. Am avut foarte mulţi turişti, care au umplut toate pensiunile din oraş. 99,9% dintre vizitatori au fost mulţumiţi de condiţii.

Am avut şi 2.000 de persoane în ziua de Rusalii, ceea ce a reprezentat un efort foarte mare pentru angajaţi. În zilele de peste săptămână avem între 500 şi 750 de persoane, dar au fost zile şi cu 1.500 de intrări”, a declarat acesta.

De asemenea, primarul a menționat că faza de tratament va începe până la sfârșitul lunii iunie. În prezent, vizitatorii stațiunii se pot răsfăța doar cu masaje de relaxare. Mai mult, centrul de tratament va încheia un contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, asigurând acoperirea tratamentelor eligibile.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate