News

Simona Halep zâmbește din nou! Cea mai bună veste pe care o putea primi. Când revine pe terenul de tenis

Simona Halep zâmbește din nou Cea mai bună veste pe care o putea primi. Când revine pe terenul de tenis
14 mai / 15:12

Simona Halep trăiește un adevărat coșmar de mai bine de opt luni de zile. Aceasta a fost suspendată pentru dopaj, dar inistă că este nevinovată. Ea a cerut de mai multe ori să fie audiată, dar Tribunalul Sportiv a ignorat-o total și a amânat data procesului de la lună la lună. Ultimele informații arată că abia la finalul lunii mai românca ar putea intra în sala de judecată.

Simona Halep a dat și un interviu în care a cerut să fie tratată normal și să fie dat un verdict în cazul ei pentru că este inadmisibilă această tergiversare. În tot acest context dramatic, sportiva a primit și o veste foarte bună. Cei doi nepoței ai său, Stere și Tania au vizitat-o și au decis să se apuce de tenis.

Simona Halep a postat o fotografie cu cei doi zâmbind larg pe rețelele de socializare, semn că micuții au reușit să-i dea o stare pozitivă. Așa că probabil îi va antrena pe cei doi până când lucrurile se vor rezolva pentru ea.

Veste proastă pentru Simona Halep

Fostul lider mondial a primit și o veste proastă. Directorul general al fabricii de medicamente Terapia Cluj i-a distrus practic apărarea româncei și a spus că suplimentele nu pot fi contaminate într-o fabrică de medicamente.

„Riscul contaminarii unui supliment nutritiv cu Roxadustat este exclusă într-o fabrică de medicamente!”, a spus Dragoș Damian, pentru Prosport.

Singura explicație ar fi aceea că, jucătoarea de tenis ar fi luat produse contrafăcute. Mai mult, Damian subliniază că produsul pe care l-a luat Simona Halep nu a provenit dintr-o companie farmaceutică.

„Este imposibil ca această substanță activă, Roxadustat, să ajungă, accidental, după un proces de fabricație într-o companie farmaceutică într-un baton energizant sau supliment nutritiv. Cine produce Roxadustat nu produce batoane proteice și băuturi energizante”, a mai declarat șeful fabricii de medicamente Terapia.

Simona Halep ar putea reveni pe terenul de tenis în luna iunie, chiar dacă nu i se ridică suspendarea. Patrick Mouratoglou organizează atunci un turneu și românca sigur va primi invitație.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate